Masterchef All Star'da yeni hafta mavi takım kaptanı yarışıyla başladı. Şefler Danilo, Somer ve Mehmet Şef yarışmacılandan Ali Nazik kebabı yapmalarını istedi.

masterchef alinazik

Bu turda şeflerin istediği lezzete en yakın isimlerBarbaros, Eren, Batuhan ve Tahsin oldu.

masterchef ilk tur

Gecenin ikinci etabında yapılan yaratıcı kabak tatlısı değerlendirmesinde en başarılı olan yarışmacı, mavi takımın kaptanı olarak kırmızı takım kaptanını seçti.

masterchef sergen-6

Mutfağı tescillenmiş 10 gastronomi şehrinden lezzetler Foto Galeri: Mutfağı tescillenmiş 10 gastronomi şehrinden lezzetler

Kabak tatlısı mavi takım kaptanlığını getirdi

Gecenin ikinci etabında yapılan yaratıcı kabak tatlısı değerlendirmesinde en başarılı olan yarışmacı, mavi takımın kaptanı olarak kırmızı takım kaptanını seçti. 45 dakikalık süre içinde yarışmacılar, kabak tatlısını en iyi şekilde yapmak için kıyasıya bir mücadele verdi.

Mavi takım kaptanı Tahsin oldu

Şeflerin değerlendirmesi sonucunda en iyi tatlıyı yapan yarışmacı Tahsin oldu ve kırmızı takım kaptanı olarak Eren'i seçti.

1400 yıl önce 'vahşice öldürülen' Pikt adamın yüzü çarpıcı ayrıntılarla yeniden canlandırıldı 1400 yıl önce 'vahşice öldürülen' Pikt adamın yüzü çarpıcı ayrıntılarla yeniden canlandırıldı

Takımlar yeniden kuruldu

Tahsin ve Eren'in kaptan olduğu gecede, takımlar yeniden kuruldu. Mavi takımın kaptanı Tahsin, takımına Sergen, Barbaros ve Hasan'ı seçerken, kırmızı takım kaptanı Eren ise Esra, Kıvanç ve Batuhan'ı tercih etti.

masterchef tadım-3

Kaptanlar düellosu da Tahsin'in oldu

Gecenin finalinde ise Tahsin ve Eren, avantaj elde etmek için düelloda karşı karşıya geldi. Bu etap bilgi yarışması şeklinde oynandı. Gözleri kapalı şekilde Eren ve Tahsin kendilerine verilen ürünleri tanımaya çalıştı.

Tadım oyununda kazanan Tahsin oldu. Tahsin Esra'yı karşı takıma gönderirken, Hasan'ı mavi takıma aldı.

Tahsin, Esra'yı karşı takıma gönderirken, Hasan'ı mavi takıma dahil etti.

MAVİ TAKIM: Tahsin (Kaptan), Sergen, Barbaros, Hasan

masterchef mavi-6

KIRMIZI TAKIM: Eren (Kaptan), Esra, Kıvanç ve Batuhan

masterchef kırmızı-7

MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı belli oldu MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı belli oldu

Bu haftadan sonra yarışma bireysele döneceği için artık takım oyunları oynanmayacak. Herkes kendisi için yarışacağı için mavi ve kırmızı takım kaptanlığı oyunu da oynanmayacak.

Tuhaf ama Romalılar idrardan bile vergi aldılar! Tuhaf ama Romalılar idrardan bile vergi aldılar!

Piktler hakkındaki bu haberi okuduğunuzda ‘Game of Thrones'un sırlarından birini daha çözeceksiniz Piktler hakkındaki bu haberi okuduğunuzda ‘Game of Thrones'un sırlarından birini daha çözeceksiniz

Kaynak: MEHMET BEYTÜL