Oğlu Athena hayranı

Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz günlerde yurt dışında eğitim gören oğlu Osman Nejat ile birlikte Athena konserine katılmıştı. Yeşilçay, sosyal medya hesabından paylaştığı videolarda oğlunun şarkılara eşlik ettiğini ve Athena grubunu çok sevdiğini belirtmişti. Oğlunun isteği üzerine konser sonrası kulise giden Yeşilçay, burada Gökhan Özoğuz'un kendilerine ilgisiz ve kaba davrandığını söylemişti. Yeşilçay, "Bir afra bir tafra. Gökhan ne kadar tatsızsa Hakan o kadar tatlıydı. Neyse sakın hayallerinizi yıkmayın, kimseyi de gözünüzde büyütmeyin" ifadelerini kullanmıştı.

nurgül-3

Semiha Yankı da tepki gösterdi

Yeşilçay'ın bu sözleri üzerine Athena grubunun eski solisti Semiha Yankı da bir televizyon programında Gökhan Özoğuz'un tavırlarını eleştirmişti. Yankı, "Büyük dağları ben yarattım havalarında. Senin o geçtiğin yollardan biz çok önce geçtik" diyerek Özoğuz'a sert çıkmıştı.

MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı belli oldu MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı belli oldu

nurgül semiha yankı

 Gökhan Özoğuz ilk kez konuştu

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Gökhan Özoğuz, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre[^1^][1], bir davete katılan Özoğuz, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Nurgül Yeşilçay'ın sitemine cevap veren Özoğuz, "Bence öyle demek istememiştir. Nurgül, çok tatlı bir kadın" dedi. Özoğuz, Yeşilçay'ın hayatında zor zamanlar geçiriyor olabileceğini de ima etti.

nurgüll-1

Kaynak: HABER MERKEZİ