MasterChef All Star'da sona doğru yaklaşılırken son 8'e kalan yarışmacılar şef ceketi giyebilmek için hünerlerini sergilemeye devam ediyor.

masterchef kaptanlar-3

Takımlar kör tadım yaptı

MasterChef'in yeni bölümünde yarışmacılar kör tadım yaptı. Oyuncular gözleri bağlı şekilde tadım yaptıkları yemeklerin ne olduğunu tahmin ederek en iyi şekilde çıkartabilmek için kapıştı. 

masterchef takım-1

Masterchef son kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef son bölüm mavi takım kaptanı kim oldu? Masterchef son kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef son bölüm mavi takım kaptanı kim oldu?

Mavi Takım süpürdü

Kör tadımla birlikte yemekleri tabaklamak için çabalayan yarışmacıların çıkardığı ürünleri tadan şeflerin kararıyla gecenin takım oyununu 4-0 mavi ekip kazandı.

masterchef eleme-6

Kırmızı takım dokunulmazlık oyunu oynadı

Mavi takıma kaybeden kırmızı ekipteki kaptan Eren, Kıvanç, Batuhan ve Esra kendi aralarında 2. turda dokunulmazlık için yarıştı. Kırmızılar, Somer, Danilo ve Mehmet Şef'le beraber eş zamanlı tabak çıkartmaya çalıştı.

masterchef dokunulmazlık-1

Kıvanç ve Batuhan son ikiye kaldı

Gecenin sonunda en başarılı tabakları çıkartan isimler Batuhan ve Kıvanç oldu. Şeflerin kararı ile dokunulmazlığı  Kıvanç kazandı.

Kıvanç sezon boyunca 8 dokunulmazlık alarak 'Dokunulmazlık şampiyonu' oldu.

masterchef oylama-1

Oylama ile potaya giden isim Esra oldu

Kırmızı takımda dokunulmazlığı Kıvanç'ın almasından sonra takım oylaması ile potaya giden isim belirlendi. En çok oyu Esra alarak haftanın potaya giden ilk ismi oldu.

Pompei şehri sakinlerini yanardağ patlaması taşa dönüştürmüştü! Foto Galeri: Pompei şehri sakinlerini yanardağ patlaması taşa dönüştürmüştü!

Roma’da bu küçücük dükkanda 100 çeşit tiramisu yapılıyor... Evet, yanlış duymadınız! Tam 100 farklı tiramisu… Foto Galeri: Roma’da bu küçücük dükkanda 100 çeşit tiramisu yapılıyor... Evet, yanlış duymadınız! Tam 100 farklı tiramisu…

İskenderiye Kütüphanesi’nin sonunu Hristiyanlar getirmişti! Foto Galeri: İskenderiye Kütüphanesi’nin sonunu Hristiyanlar getirmişti!

Kaynak: MEHMET BEYTÜL