ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, bu hafta da ilginç olaylara sahne oldu. Muhammet Arslan, eşi Çiğdem Arslan'ın kendisini terk ettiğini ve nerede olduğunu bilmediğini anlattı. Esra Erol ve ekibi, Çiğdem Arslan'ın izini sürerek ona ulaştı. Çiğdem Arslan, canlı yayına bağlanarak kocasının iddialarını yalanladı.

Burak Deniz ve Nilperi Şahinkaya arasındaki dava sonuçlandı Burak Deniz ve Nilperi Şahinkaya arasındaki dava sonuçlandı

Çiğdem Arslan: "Senin tiki var, pırasa"

Çiğdem Arslan, kocasının kendisini 30 kez kaçtığını söylediğini duyunca sinirlendi. Kocasının kendisine şiddet uyguladığını ve aldatığını iddia etti. Ayrıca kocasının 'pırasa' kelimesini duyunca bayıldığını söyledi. Bunun üzerine Çiğdem Arslan, kocasına intikam için defalarca 'pırasa' dedi. Muhammet Arslan, eşinin sözlerine dayanamayarak canlı yayında bayıldı.

esra erol-1

Esra Erol: "Bu ne biçim eşlik?"

Esra Erol, yaşananları şaşkınlıkla izledi. Çiğdem Arslan'ın kocasına yaptığı davranışı eleştirdi. "Bu ne biçim eşlik? Eşinizin tiki var diye onu canlı yayında rezil ediyorsunuz. Bu nasıl bir intikam?" dedi. Esra Erol, Muhammet Arslan'ın durumunu kontrol etmek için ara verdi. O anlar ekran başındaki izleyicileri de şoke etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ