ATV ekranlarının fenomen programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert', bugün sunucusu Müge Anlı'nın doğum gününe özel bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Birçok gizemli olayı çözerek adından söz ettiren Anlı, 50 yaşına girdi. Programın yapımcısı Rahmi Özkan, Anlı'ya canlı yayında altın hediye ederek sürpriz yaptı.

Müge Anlı: "İyi ki varsın Rahmi Bey"

Müge Anlı, stüdyoya girdiğinde çiçeklerle karşılaştı. Program ekibi, Anlı'nın doğum gününü kutlamak için hazırlık yapmıştı. Anlı, gördüğü manzara karşısında çok mutlu oldu. Rahmi Özkan da Anlı'ya duygusal bir konuşma yaptı. Özkan, "16 sene evvel bu mücadeleye beraber başladık. Güzelleştin, gençleştin, geliştin. Türk kadınının azmiyle, mücadelesiyle, hırsıyla buralara geldin. Seni kutluyorum. Seni dünyaya getiren annene de saygılarımı, sevgilerimi iletiyorum. İyi doğdun, iyi ki varsın" dedi. Ardından elini cebine atarak Anlı'ya altın uzattı.

müge-5

Anlı, Özkan'ın jesti karşısında şaşırdı. "Elini cebine attın bana altın mı getirdin?" diye sordu. Özkan, "Bak işte şimdi! Bu kabiliyet meselesi" diyerek espri yaptı. Anlı, altını eline alarak sevincini dile getirdi. "Teşekkür ederim. O kadar iyi tanıyoruz ki artık birbirimizi. Elini cebine götürüyor, kesin oradan bir şey çıkaracak. Ne çıkarabilir? Biliyorsunuz altın gramajı, fiyatları! Altın borsası başkanı varsa öyle bir şey seni yapmalılar Rahmi Bey" dedi.

Yıldız Tilbe yoğun bakıma kaldırıldı Yıldız Tilbe yoğun bakıma kaldırıldı

 "Sevdiği işi sevdiği insanlarla yapması Allah'ın bir lütfu"

yt1s.com - İyi ki doğdun Müge Anlı   Müge Anlı ile Tatlı Sert 19 Aralık 2023_720p.00_16_14_02.Still002

Müge Anlı, programda kendisine gelen doğum günü mesajlarını da okudu. Anlı, duygularını şöyle paylaştı: "Ağlarım vallahi! 'Bu yıl doğum günü kutlaması istemiyorum. Yayında fazla vakit harcamayalım, yayın sonrası pasta keseriz.' dedim. İnsanın sevdiği işi yapması çok büyük bir nimet. Ama sevdiği işi sevdiği insanlarla yapması Allah'ın bir lütfu!"

yt1s.com - İyi ki doğdun Müge Anlı   Müge Anlı ile Tatlı Sert 19 Aralık 2023_720p.00_16_15_13.Still003

Programın Adli Tıp Uzmanı Mehmet Şevki Sözen de Anlı'ya övgüler yağdırdı. Sözen, "Çok özel bir insansınız. Ben kendimi hep şanslı hissettim. Annem tam bir Türk kadınıydı, onunla büyüdüm. Sonra siz girdiniz hayatıma. Gerçek bir Türk kadınıyla uzun yıllar çalışma fırsatı buldum. En azından televizyonlardan herkese hitap edebilecek örnek bir rol model. Ama bir şeyi çok merak etmiştim ilk başlarda, annenizi! Onu da kutluyorum. Çünkü böyle bir evlat yetiştirmek herkese nasip olmaz." dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ