Köpeğiyle sevgi gösterisinde bulunduğu sırada saldırıya uğrayan Cansu Yeğin, Instagram hesabından yüzü kan içinde kalan fotoğrafını yayınlayarak şunları söyledi:

Ekran görüntüsü 2023-11-25 111221

“Yüzümde 4 farklı noktada dikiş var. Sol yanak içeriden yırtılmış. Size konuşarak anlatmak isterdim ama konuşamıyorum. Herkes durumumu merak ettiği için bir an önce haber vermek istedim. Benimle 8 yıldır yaşayan, çocukluğumdan beri baktığım köpeğim bana saldırdı. Hepimiz için çok zor bir gün oldu. Ölümüne saldırdı, ciddi yaralarım var. Yüzümde ömür boyu izler kalacak. Boss’tan güçlükle kurtuldum. Çok şükür diyorum çünkü kıl payı kurtuldum.”

Ekran görüntüsü 2023-11-25 111014

“ÇAĞLAR OLMASAYDI BELKİ DE YAŞAMAZDIM”

Yıldız Tilbe’nin sağlık durumu hakkında asılsız iddialar Yıldız Tilbe’nin sağlık durumu hakkında asılsız iddialar

“Çağlar yanımda olmasaydı belki de yaşamazdım. Çok çok üzgünüm. Boss, Cana corso cinsi koruma köpeği. Onun hakkında bilenler bilir. Küçüklüğünden beri ona güzel, mutlu bir hayat sunmaya çalıştım. Canımdan, herkesten çok sevdim. 8 yıl boyunca hiç şiddet görmedi, sesimi bile çıkarmadım. Herkesin ne kadar saldırgan, vahşi gördüğü o benim yanımda büyüyen bebeğimdi ve hep de öyle kalacak.”

Ekran görüntüsü 2023-11-25 111021

“BURNUNU ÖPTÜĞÜMDE SALDIRDI”

“Saldırdığında sadece burnunu öptüğümü hatırlıyorum. Bu ilk defa olmadı ama bu kadar şiddetli ilk defa oldu. Boss’u sağlıklı, mutlu olabileceği, durumunu takip edebileceğim bir yere bırakmak zorundayız. Başka çare yok gibi görünüyor. Ne yapacağımı şaşırdım ve kendimi toparladığımda bu konuda daha deneyimli kişilerden destek alacağım. Arayan, soran, ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel insanlar tanımışım. Konuşamıyorum ve şoku üzerimden atamıyorum.”

Ekran görüntüsü 2023-11-25 110957

Kaynak: HABER MERKEZİ