Uyuşturucu taşıyan motosiklet ve araç durduruldu

İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyada çok sayıda takipçisi olan O.M.'nin kullandığı yarış motosikletinin ve birlikte hareket ettikleri tespit edilen iki şüphelinin kullandıkları bir aracın uyuşturucu taşıdığını ve İzmir’e doğru geldiklerini belirledi. Ekipler, Kemalpaşa ilçesinde yaptıkları operasyonda, motosiklet ve aracı durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada, 550 gram metamfetamin, 750 adet ecstasy, 1 tabanca ve 11 fişek ele geçirildi.

Athena'nın solistinden Nurgül Yeşilçay'ın sitemine cevap geldi Athena'nın solistinden Nurgül Yeşilçay'ın sitemine cevap geldi

Üç şüpheli tutuklandı

Gözaltına alınan O.M. ve iki arkadaşı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan üç şüpheli, “uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tehlikeli videolarıyla tepki çekmişti

O.M., Youtube’a yüklediği tehlikeli motosiklet sürüşü videolarıyla tanınıyordu. O.M., videolarında süratli motosiklet kullanma, polise yakalanmamak için plakasına katlanır düzenek yaptırmak gibi eylemlerle izleyicilerin tepkisini çekmişti. O.M.'nin Youtube kanalında 1,5 milyondan fazla abonesi ve 200 milyondan fazla izlenmesi bulunuyor.

motosiklet-7

Kaynak: İHA