Athena'nın solistinden Nurgül Yeşilçay'ın sitemine cevap geldi Athena'nın solistinden Nurgül Yeşilçay'ın sitemine cevap geldi

Omurilik ameliyatının ardından sağlık sorunları yaşayan Zerrin Özer, Darülaceze'deki fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezinde bir süre yatış yapmıştı.

Tedavisi tamamlanan ünlü sanatçı, taburcu edildiğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

Özer, paylaşımında, 'Değerli sevenlerim, sevgili doktorumun yönlendirmesiyle, Darülaceze'deki tedavim dün itibariyle sona erdi. Bu süreçte emeği geçen tüm ekibe sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bundan sonraki aşamada yürüme esnasında yaşadığım denge sorununu ele alacak olan tedavi sürecim, deneyimli ekibi ve donanımlı yapısıyla Çam ve Sakura Hastanesi'nde görevli kıymetli doktorlar tarafından yürütülecek' ifadelerine yer verdi.

zerrin özer

Ayrıca, 'Bu süreç boyunca desteğini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Ahmet Selim Köroğlu'na ve bundan sonraki süreçte sağlığımı emanet ettiğim Çam ve Sakura Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiğit'e içten teşekkürlerimi iletiyorum. Sevgi dolu saygılarımı sunuyorum.' şeklinde devam etti.

Geçtiğimiz günlerde, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Özer'i ziyaret etmişti. Ziyaret sırasında Özer'in sağlık durumu hakkında bilgi alan Göktaş, kronik rahatsızlığı bulunan ve yürüme konusunda zorluk yaşayan şarkıcıya, doktor nezaretinde süren tedavi sürecinde her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını belirtmişti.

Kaynak: İHA