Magazin

Yılın en iyi erkek ödülünü aldı! Konuşması gündem oldu

Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde yılın en iyi erkek oyuncusu seçilen Kerem Bürsin’in ödül töreninde yaptığı İngilizce konuşma sosyal medyada büyük ilgi gördü. Bürsin’in konuşmasını taklit eden Güldür Güldür Show ekibinden Onur Atilla ise salonda kahkaha fırtınası yarattı.

Loading...

Abone Ol

Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde renkli anlar

Günboyu gazetesinin haberine göre; Her sene olduğu gibi bu sene de düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri’ne pek çok ünlü isim katıldı. Törende yılın en başarılı isimleri ve yapımları ödül alırken, ödül dışında yapılan sahne performanslarıyla da her yıl büyük ses getiren törene bu defa İrem Derici, Norm Ender, Nükhet Duru, Semicenk ve Samira Efendi seyirci karşısına çıkarak performans sergiledi.

Kerem Bürsin’in konuşması sosyal medyada olay oldu

Tören oldukça görkemli geçerken toplamda 30 farklı dalda ödül sahiplerine verildi. Heyecanlı akşamda ödül alan Kerem Bürsin’in konuşması ise olay oldu.

Sosyal medyada da hızla yayılan Bürsin’in İngilizce konuştuğu anlara Onur Atilla’dan taklit geldi. Bürsin, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada “Okey okey all right, the man” gibi İngilizce kelimeler kullanarak hem teşekkür etti hem de pandemi sürecindeki zorluklara değindi.

Onur Atilla’dan güldüren taklit

Gecede Show TV’nin ekran klasiği programı Güldür Güldür Show en iyi komedi dizisi ödülünü kazandı. Ödülü almak amacıyla sahneye çıkan ekipten Onur Atilla’nın Kerem Bürsin taklidi tüm salonu kırdı geçirdi.

Oyuncu Kerem Bürsin’in konuşmasında kullandığı İngilizce kelimeler söyleyerek taklit eden Onur Atilla konuşmasının sonunda “Benim İngilizcem bu kadar” diyerek tekrar güldürdü. Bürsin ise Onur Atilla’nın yaptığı bu taklidi hikayesinde paylaşarak gücenmediğini gösterdi.