Yıldız Tilbe’nin sağlık durumu hakkında asılsız iddialar Yıldız Tilbe’nin sağlık durumu hakkında asılsız iddialar

Ağırel, Twitter’da yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

Cumhuriyet Gazetesi'nin yayınladığı habere göre, “Tayyar Öz ve Özlem Öz çifti hakkında bir inceleme başlamıştı, inceleme soruşturmaya dönüştü ve Savcılık haklarında soruşturma başlattı. Dosyaya erişim engeli konuldu. Bugünkü yazımda gelişmeler olacağını anlatmıştım. İsmi kamuoyu tarafından bilinen diğer kişilere soruşturma başlayacağını öğrendim.”

8402a6ce-3f24-49ce-8935-b3bb73c0baa5

Kimdir Tayyar Öz ve Özlem Öz?

Tayyar Öz ve Özlem Öz çifti, Türkiye’nin en zengin ve etkili iş insanları arasında yer alıyor. Çiftin sahibi olduğu Öz Grup, enerji, inşaat, turizm, sağlık, eğitim, medya ve spor sektörlerinde faaliyet gösteriyor. 

özlem öz (1)

Çiftin adı, son yıllarda birçok skandala karıştı. Çift, 2019 yılında Panama Belgeleri’nde adı geçen Türk vatandaşları arasında yer aldı. Çiftin, vergi kaçırmak için yurt dışında off-shore şirketler kurduğu iddia edildi. Çift, ayrıca 2020 yılında İstanbul Kanalı projesinde usulsüzlük yaptıkları gerekçesiyle hakkında suç duyurusunda bulunulan 17 kişi arasında yer aldı. Çift, son olarak 2021 yılında covid-19 aşısı olmak için sıraya girmeden özel uçakla Almanya’ya gittikleri ortaya çıktı. Çiftin bu hareketi, kamuoyunda büyük tepki çekt

Kaynak: HABER MERKEZİ