Uraz Kaygılaroğlu ve Cemre Baysel'in başrollerini üstlendiği dizi, sadece başarılı oyunculuklarıyla değil, aynı zamanda ilgi çekici konusuyla da dikkat çekiyor. Sakla Beni'nin yeni bölüm detayları ise geldi.

Müge Anlı yeni yaşını kutladı! Rahmi beyin hediyesi canlı yayına damga vurdu Müge Anlı yeni yaşını kutladı! Rahmi beyin hediyesi canlı yayına damga vurdu

0x0--sakla-beni-4-bolum-full-izle-sakla-beni-star-tv-son-bolum-izle-1700739923796

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İncila'nın beklenmedik ortaya çıkışı, Mete için adeta bir şok dalgası oldu. Ayrılık kararını açıklamak üzereyken İncila'nın gerçek kimliğini öğrenmesi, tüm planlarını alt üst etti. Kandırıldığını düşünen Mete'nin öfke patlaması yaşamasıyla birlikte, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Bu karmaşa içinde, şaşırtıcı bir adım atan Mete, Naz ile gelecek hafta evlenmek istediğini duyurdu. Bu ani karar, Naz'ı sevinçten uçururken, İncila'nın sessizce izlemek zorunda kaldığı gelişmeler ise onu derinden yaraladı. Olaylar, dizinin takipçilerini gelecek bölüm için büyük bir merak içinde bıraktı.

Oğlunun Naz ile evlenmesine karşı çıkan Gülten, Mete'ye herkesi şaşırtacak bir şart sunar. Kına gecesinde yaşanan bir karışıklık, birbirlerine karşı duygusal fakat bir o kadar da kızgın olan ikiliyi sürpriz bir şekilde bir araya getirirken, Mete'nin suçlayıcı tavrına daha fazla dayanamayan İncila, bu gizli ilişkiyi gün yüzüne çıkarabilecek tehlikeli bir adım atar.

SAKLA BENİ 5. BÖLÜM FRAGMAN İZLE ?

SAKLA BENİ TÜM BÖLÜMLERİ İZLE

Kaynak: HABER MERKEZİ