Magazin

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında sürpriz karar! Değişiklik yaşandı

O Ses Türkiye'nin Yılbaşı Özel programı için sürpriz bir karar alındı. Programın jürisinde beklenmedik bir değişiklik yaşandı. Beyazıt Öztürk'ün mevcut jüri koltuğundan ayrılmasıyla birlikte, ünlü oyuncu Meryem Uzerli, jürinin prestijli koltuğunda yer alacak. Ancak, hayranların merak ettiği üzere, Beyazıt Öztürk, programdan tamamen ayrılmayacak; yalnızca görev değişikliği yapacak.

Abone Ol

Yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezi haline gelen O Ses Türkiye'nin Yılbaşı Özel programı, yine unutulmaz anlara sahne olacak. 

Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre, bu yıl Beyaz Show yapmaktan vazgeçen Beyaz, beklenmedik bir sürprizle karşımıza çıkacak ve fenomen yarışmanın sunuculuğunu üstlenecek. Bu değişiklikle birlikte, Acun Ilıcalı da jüri koltuğunda yer alacak.

Jüri panelinde ise Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş yer alacak.

27 Aralık'ta Maltepe Stüdyosu'nda çekilecek olan yarışma, renkli isimlerin katılımıyla büyük ilgi görecek. Yarışmada sahne alacak ünlüler arasında Kerem Alışık, Enis Arıkan, Ceren Karakoç (Kızılcık Şerbeti), Evrim Alasya, Sarp-Bengi Apak, İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu (Mutluyuz film ekibi), Gupse Özay, Onur Gürçay, Esra Ruşan ve Hazal Türesan (Lohusa film ekibi), Buse Meral, Doğu Demirkol, Özge Özacar, Özgü Kaya ve Devrim Özkan (Aşka Düşman ekibi) gibi ünlü isimler yer alacak.

Yarışmacılar, 20 ve 26 Aralık tarihlerinde Tarık Sezer ve Orkestrası eşliğinde ses provası yapacaklar.