Magazin

Nurgül Yeşilçay'ın şaşırtıcı itirafı! Kabul ettiği teklife inanamayacaksınız

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Berfu Yenenler’in yeni programına konuk oldu ve yıllar önce aldığı bir dizi teklifini nasıl kabul ettiğini samimi bir şekilde anlattı.

Abone Ol

Gülsüm rolü ile üne kavuştu

Nurgül Yeşilçay, İkinci Bahar dizisinde canlandırdığı Gülsüm rolü ile geniş bir hayran kitlesi edindi. Daha sonra Asmalı Konak, Melekler Adası, Belalı Baldız, Sultan, Paramparça, Kefaret ve Veda Mektubu gibi dizilerde başrol oynayarak başarısını sürdürdü. Yeşilçay, son olarak Berfu Yenenler’in yeni programı 'Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri’ne katıldı ve hayatı, kariyeri ve aşkı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

10 katı para teklifine ‘evet’ dedi

Yeşilçay, programda yıllar sonra gelen bir itirafı da paylaştı. Oyuncu, Asmalı Konak dizisi bittikten sonra bir diziden “Ne aldıysan 10 katını vereceğim” teklifi aldığını ve parayı duyunca da senaryoyu bile okumadığını söyledi. Yeşilçay, “Asmalı Konak dizisi bittikten sonra bana bir para verdiler… Adam dedi ki ‘10 katı para veriyorum’. Ya olabilir mi böyle bir şey? Hiç senaryoya falan bakmadım tabii. Bak şimdi gittim şeye, görgüsüzlüğe bak! Ay sefam olsun! Arabacıya gittim, ‘En pahalısı hangisi?’ dedim. İki tane araba gösterdi, bir tanesini aldım.” dedi.


Yeşilçay’ın bu sözleri üzerine Berfu Yenenler, “İlk bölüm maaşınla mı?” diye sordu. Yeşilçay da “Toptan para aldım, sen bilmezsin fakir!” diye cevap verdi. Bu esprili diyalog, programa konuk olan seyircileri kahkahaya boğurdu.

Melekler Adası dizisiydi

Yeşilçay, bu teklifi yapan dizinin de Hande Ataizi ile beraber rol aldığı Melekler Adası dizisi olduğunu belirtti. Yeşilçay, dizinin reytinglerinin düşük olduğunu ve erken final yaptığını da ekledi. Yeşilçay, “Melekler Adası’nda oynadım. Çok kötü bir dizi oldu. Reytingleri çok düşüktü. Erken final yaptık. Ama ben çok eğlendim. Hande Ataizi ile çok güzel vakit geçirdik.” dedi.