ATV'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında yaşanan bir olay, sosyal medyada geniş yankı buldu. Programa telefonla bağlanan bir kadın, nikahsız yaşadığı erkeğin kendisini aldatıp kuma getirdiğini anlattı. Bu açıklamalar üzerine Müge Anlı, kadına yönelik sert ifadelerle tepki gösterdi.

"Öldürürüm, Sen Nasıl Kıskanmıyorsun?"

Müge Anlı, programa katılan kadına, "Ben olsam o kadını öldürürüm, sen nasıl kıskanmıyorsun" diyerek olaya sert bir şekilde yaklaştı.

Esra Erol'da 'pırasa' krizi! Tiki olan eşini canlı yayında bayılttı Esra Erol'da 'pırasa' krizi! Tiki olan eşini canlı yayında bayılttı

Armağan Çağlayan’dan Müge Anlı’ya sert eleştiri

Bu sözler üzerine ünlü sunucu Armağan Çağlayan, Müge Anlı’ya sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Çağlayan, Instagram hikayesinde, “Müge Anlı da delirdi! Bayağı bayağı!” ifadelerini kullandı. Çağlayan, takipçilerinden gelen sorulara da cevap vererek, Müge Anlı’nın söylediklerini aktardı.

armağan

Müge Anlı’nın programı tartışma yaratıyor

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, sık sık gündeme gelen olaylarla eleştiri oklarının hedefi oluyor. Programda işlenen cinayet, kayıp, aldatma gibi konular, izleyicilerin ilgisini çekiyor. Ancak Müge Anlı’nın bazı konuklara karşı tutumu, sosyal medyada tepki topluyor. Programda sık sık yükselen ses tonu, hakaret ve tehdit içeren sözler, izleyicileri rahatsız ediyor.

muge

Kaynak: HABER MERKEZİ