Magazin

Masterchef'te mavi ve kırmızı takımlar yeniden kuruldu

TV8 ekranlarından yayınlanan ve izleyicilerin büyük ilgi ile takip ettiği Masterchef All Star'da yeni hafta kaptanlık oyunu ile başladı. Mavi takım ve kırmızı takımların belirlendiği yarışmalarda bakın neler yaşandı?

Abone Ol

Masterchef'te yeni hafta heyecanı kaptanlık oyunlarıyla başladı. Cemre'nin elenmesiyle birlikte yarışmacı sayısı 9'a düşerken kalan isimler yeni bir mücadelenin içerisine girdiler.

Yeni haftanın ilk konsepti midye dolma

Mavi takım kaptanının belirlenmesi için oynanan ilk tur oyununda konsept olarak sokak lezzetlerinden midye dolma seçildi. En iyi midye dolmayı yapan yarışmacılar adını ikinci tura yazdırdı. 

Sergen rakamı tutturamadı

Şeflerin değerlendirmeye almak için en az 20 midye dolma yapmasını istediği ilk turda Sergen 18 midye yapınca değerlendirme dışında kaldı. Şefler Sergen'in yaptığı midyelerin kazanabilecek kadar iyi olduğunu belirterek sayıyı tutturamamasının oyuncuya mavi takım kaptanlığını kaybettirdiğini söylediler.

Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı:

Kaptanlık oyununda şeflerin yaptıkları tadım sonrası ilk turu geçen üç yarışmacı Esra, Kıvanç ve Eren oldu. Bu üç yarışmacı midye dolma etabından sonra ikinci turda mavi takım kaptanı olabilmek için hünerlerini sergilediler.

Mavi takım kaptanlığını Eren kazandı

İkinci etapta yarışmacılar Meksika sokaklarından 'Churros' yaptılar. Bu yemeği en iyi yapan isim ise Eren oldu ve Mavi takımın kaptanlığını kazandı.. Eren, Kırmızı takım kaptanı için Dilara'yı seçti.

Mavi ve Kırmızı Takım Yarışmacıları

Gecenin sonunda mavi ve kırmızı takım  kaptanları yarışmacıları belirledi.

İşte takımların yarışmacıları:

Mavi Takım:

Eren (Kaptan), Hasan, Sergen, Esra, Batuhan



Kırmızı Takım:

Dilara (Kaptan), Tahsin, Barbaros, Kıvanç