Magazin

MasterChef All Star’da Sergen ve Esra birbirine girdi! Sergenin sözleri ortalığı karıştırdı

TV8’in popüler yemek yarışması programı MasterChef All Star’da dün akşam heyecanlı bir bölüm izledik. Haftanın son takım oyununda yarışmacılar, kaptanlarının işaretleriyle yemek yapmaya çalıştılar. Ancak bu oyun sırasında Mavi Takım’da Sergen ve Esra arasında büyük bir gerginlik yaşandı.

Loading...

Abone Ol

Sergen, Esra’ya bağırdı: Siz nasıl bir insanmışsınız?

Dokunulmazlık oyununun ilk aşamasında, Mavi Takım’dan Esra, patates püresini çöpe attığını söyledi. Bu duruma çok sinirlenen Sergen, Esra’ya sert bir şekilde çıkıştı. Sergen, Esra’ya “Siz nasıl bir insanmışsınız? Yemeği niye çöpe atıyorsun? Git patates haşla. Yapılan yemek atılır mı? Al yapın işte. Umurumda bile değil” diye bağırdı.

Esra, Sergen’e karşılık verdi: Tersleyip durma sürekli

Sergen’in bağırmasına dayanamayan Esra ise, Sergen’e tepki gösterdi. Esra, Sergen’e “Ben atacak olsam sana yardım eder miyim? Bana bağırma. Ne bağırıp duruyorsun bu kadar? Tersleyip durma sürekli, senin karşında çocuk mu var? Yemeğine sahip çık. Ne diyeyim ben sana daha? Getir götür yapıyorum size hayret bir şey ya” dedi.

Sergen, Esra’yı kovdu: Allah’ını peygamberini seviyorsan çekil git şu başımdan

Sergen, Esra’nın sözlerine daha da sinirlendi ve onu yanından uzaklaştırmak istedi. Sergen, Esra’ya “Allah aşkına başımdan gider misin? Allah’ını peygamberini seviyorsan çekil git şu başımdan hadi. Git söylenme başka bir şey yap” diye çıkıştı.

Esra, Eren’e sitem etti: Niye ortaya koydun ki beni o zaman?

Esra, Sergen’in sözlerine çok üzüldü ve takım kaptanı Eren’e sitem etti. Esra, Eren’e “Niye ortaya koydun ki beni o zaman?” diye sordu.

Bu olayın ardından, Mavi Takım dokunulmazlık oyununu kaybetti ve bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Bireysel dokunulmazlığı Kıvanç kazandı.