Magazin

Kızıl Goncalar dizisi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?

Uzun bir süredir heyecanla beklenen Kızıl Goncalar dizisi, 18 Aralık akşamı izleyicilerle buluştu. Dizinin ilk bölümü, seyircilerde pek çok soru işareti oluşturdu. Heyecanla beklenen yapımda karakterlerin derinliği ve hikayenin gidişatı, izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Dizideki göndermeler ise dikkat çekti...

Abone Ol

FOX ekranlarında seyirciyle buluşan Kızıl Goncalar dizisi, fragmanlarıyla büyük ilgi görmesinin ardından ilk bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Ancak dizinin ilk bölümü, izleyicilerde pek çok soru işareti bıraktı.

Dizide, Özgü Namal ve Özcan Deniz gibi deneyimli oyuncuların yer aldığı ilk bölüm, seyirciyi büyük bir heyecanla karşıladı. Özellikle, Meryem karakterini canlandıran Özgü Namal'ın ikizlerinden birini kaybetmiş olması ve Özcan Deniz ile Hazan Türesan'ın çocukları Mira'nın gerçek biyolojik çocukları olmaması gibi sürpriz gelişmeler, seyircilerde derin bir merak uyandırdı.

Meryem'in Mira ile karşılaştığı dokunaklı sahne, izleyiciler arasında Mira ve Zeynep'in kardeş olup olmadığı sorusunu beraberinde getirdi. 

Özcan Deniz'in canlandırdığı Levent Alkanlı ve Hazan Türesan'ın hayat verdiği Beste Özdemir Alkanlı'nın karmaşık bir evliliği olduğu, Kızıl Goncalar dizisinin ilk bölümünde izleyicilere yansımıştı. Ancak dizinin ilerleyen sahnelerinde, Beste'nin ani bir kararla ailesine haber vermeden eşyalarını toplayarak Almanya'ya gitmek üzere yola çıktığı görüldü.

Evliliklerinde yaşanan sorunlar net bir şekilde ortaya çıkan çiftin, Beste'nin beklenmedik ayrılık kararı izleyicileri şaşırttı.

Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği ve Faruk Turgut'un yapımcılığını yaptığı merakla beklenen dizi Kızıl Goncalar'ın yeni tanıtımı sonunda izleyicilerle buluştu. 18 Aralık Pazartesi günü ekranlara gelecek olan dizi, kadrosu ve konusuyla ilk kez seyirciyle paylaşıldı.

Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ile mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem'in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini merkezine alıyor. Dizi, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen, 'evlat' kavramının etrafında şekillenen anneliğin ve babalığın birleştirici gücüne odaklanacak.

Kızıl Goncalar dizisinin kadrosu oldukça güçlü isimlerden oluşuyor. Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrollerini paylaştığı bu yapımda Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler de yer alıyor.

Dizinin çekimleri, Van ve İstanbul gibi önemli şehirlerde gerçekleştiriliyor. İlk sahneleri Van'da çekilen dizi, daha sonra İstanbul'da devam edecek.