Magazin

İşte Benim Stilim yarışmacısı Melisa Doğan'ın estetikle değişimi

TV8'de yayınlanan ve büyük ilgi ile takip edilen 'İşte Benim Stilim' yarışmasında ünlenen Ayşegül Melisa Doğan, geçirdiği estetik operasyonlar sonrası adeta başka birisine dönüştü. İşte Doğan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı o kareler:

Abone Ol

Türkiye'nin sevilen moda yarışmalarından biri olan "İşte Benim Stilim" programının eski yarışmacılarından Ayşegül Melisa Doğan, geçirdiği estetik operasyonlarla dikkat çekiyor. Sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiren Doğan'ın son hâli gündeme oturdu.

Ayşegül Melisa Doğan'ın son hâli, estetik operasyonların etkisiyle adeta bambaşka birine dönüştüğünü gösteriyor. Sosyal medyada paylaştığı pozlarla takipçileri tarafından ilgiyle karşılanan Doğan'ı tanımakta güçlük çekenler oldu.

Estetik İtirafları

Doğan, daha önce katıldığı bir programda estetik operasyonlarıyla ilgili itiraflarda bulunmuştu. Yanaklarındaki dolgu, lamine dişleri, çene ve gıdısındaki dolgu gibi detayları paylaşarak estetik uygulamalarını açıklamıştı. Ayrıca düzenli botoks yaptırdığını da belirtmişti.

Sosyal Medyada Yankı Uyandıran Değişim

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sıkça gündeme gelen Ayşegül Melisa Doğan'ın estetikle elde ettiği değişim, takipçileri arasında farklı yorumlara neden oldu.

Kimi hayranları değişimi olumlu bir şekilde karşılarken, kimileri ise doğallığını kaybettiği yönünde eleştirilerde bulundu.

Fotoğraflarla Görsel Değişim

Fotoğraflar üzerinden Ayşegül Melisa Doğan'ın estetik sonrası ve öncesine dair farklılığı gözler önüne seriyor.