Magazin

Hadise ve Ece Seçkin arasında gerilim sosyal medyayı salladı

Ünlü şarkıcılar Hadise ve Ece Seçkin, Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda verdikleri konserlerin ardından sosyal medyada birbirlerine gönderme yaptılar. İki sanatçının 'bebe' sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Abone Ol

Hadise: Bebeleri pistten alalım

Mynet'in haberine göre; Sahne performansı ve kıyafet seçimiyle dikkat çeken Hadise, konserinin sonunda Instagram hesabından fotoğraf paylaştı. Fotoğrafın altına ise rapçi Norm Ender'in 'Bebeleri pistten alalım' sözünü yazdı. Bu paylaşım, Hadise'nin kendisinden sonra aynı sahnede konser verecek olan Ece Seçkin'e gönderme yaptığı şeklinde yorumlandı.

Ece Seçkinden cevap gecikmedi

Birkaç gün sonra Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda konser veren Ece Seçkin de Hadise'ye cevap vermekten geri durmadı. Ece Seçkin de kendi konserinden görüntüler paylaşarak, rapçi Ezhel'in 'Bebeler her b*ku biliyor, boşuna yapıcan bize lolo' sözünü yazdı. Bu paylaşım, Ece Seçkin'in Hadise'ye meydan okuduğu şeklinde algılandı.

Hadise ve Ece Seçkin arasında rekabet mi var?

Hadise ve Ece Seçkin'in sosyal medyada yaptıkları göndermeler, iki sanatçı arasında bir rekabet olduğu iddialarını gündeme getirdi. Bazı magazin yorumcuları, Hadise ve Ece Seçkin'in birbirlerine karşı kıskançlık duyduklarını ve sahne hakimiyetini ele geçirmek istediklerini öne sürdü. Ancak iki sanatçının da bu iddialara henüz bir açıklama yapmadığı belirtildi.