Magazin

En sevilen kadın sunucu o oldu! Müge anlı yine rakiplerini geride bıraktı

Altın Kelebek Ödülleri’nde en iyi kadın sunucu ödülünü alan Müge Anlı, ATV’deki programında bundan sonra Altın Kelebek’te aday gösterilmek istemediğini duyurdu. Anlı, 11. kez aldığı ödül için teşekkür ederek, daha genç ve yeni başlayan arkadaşlarının bu gururu yaşamasını istediğini söyledi.

Loading...

Abone Ol

Altın Kelebek Ödülleri’nde yıldızlar geçidi

Mynet'in haberine göre 49’uncusu düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri’ne pek çok ünlü isim katıldı. Törende yılın en başarılı isimleri ve yapımları ödüllendirildi. Esra Erol ve Müge Anlı da geceden ödülle ayrılan isimler oldu.

Müge Anlı 11. kez ödül aldı

En İyi Kadın Sunucu Ödülü’nün sahibi Müge Anlı oldu. Anlı, ödülünü aldıktan sonra ATV ekranındaki programına da ödülle çıktı. Başarılı isim herkese teşekkür ederek aldığı kararı açıkladı. Anlı, “Artık ben buradan da duyurmak istiyorum; çok teşekkür ediyorum artık daha genç arkadaşlarımız, daha yeni işe başlayan arkadaşlarımız bence bu mutluluğu ve gururu yaşasınlar. Ben izninizle artık Altın Kelebek’te aday gösterilmek istemiyorum” dedi.

Hayranlarından destek mesajları

Müge Anlı’nın sözleri sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Hayranları Anlı’ya “Helal olsun”, “Senin gibi sunucu yok”, “Örnek bir davranış” gibi yorumlarla destek verdi. Anlı’nın bu kararıyla Altın Kelebek Ödülleri’nde yeni bir sayfa açılacağı konuşuluyor.