Magazin

Dilan Polat’tan intihar sözleri! Herkes cezaevine akın etti

Dilan ve Engin Polat çiftinin davasında şok bir gelişme yaşandı. Dilan Polat, farklı bir cezaevine nakledilen eşi Engin Polat’ı arayarak intihar etmek istediğini söyledi. Bu haber üzerine avukatlar hemen cezaevine koştu. Gazeteci İsmail Saymaz ise bu iddiayı sosyal medyada duyurdu.

Abone Ol

Dilan Polat, eşine intihar etmek istediğini söyledi

Sözcü Gazetesi’nde yer alan habere göre; 5 Kasım’da tutuklanan Dilan ve Engin Polat çifti, farklı cezaevlerine nakledildi. Marmara Cezaevi’nde bulunan Dilan Polat, Çorlu Cezaevi’nde kalan eşi Engin Polat’la telefonda görüştü. Dilan Polat, psikolojisinin çok bozulduğunu ve intihar etmek istediğini eşine haykırdı.

Avukatlar cezaevine gitti

Dilan Polat’ın intihar girişimi, eşini ve avukatlarını harekete geçirdi. Söz konusu telefon görüşmesinin ardından avukatlar, acil olarak cezaevine gitti. Dilan Polat’ın durumunun nasıl olduğu henüz bilinmiyor.

İsmail Saymaz iddiayı duyurdu

Dilan ve Engin Polat çiftinin davasını yakından takip eden gazeteci İsmail Saymaz, bu iddiayı sosyal medyada paylaştı. Saymaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Dilan Polat, eşi Engin Polat’ı arayarak intihar etmek istediğini söyledi. Avukatlar hemen cezaevine gitti” dedi.

Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu ile ilgili iddia

Öte yandan, Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu ile ilgili de bir iddia ortaya atıldı. Emrullah Erdinç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Silivri’den ayrılacağı için mutsuz olan Dilan Polat kardeşi Sıla’dan ayrılmak istemiyor. Avukatlarının naklin durması için müracaat etmesi bekleniyor” dedi.