Lüks yaşantılarıyla sürekli gündemde olan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla 5 Kasım'da tutuklandı.

Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan Dilan Polat'ın, Çorlu Cezaevi'nde eşi Engin Polat'la yaptığı telefon görüşmesinde "İntihar etmek istiyorum" dediği ve bunun üzerine cezaevi yönetiminin önlem aldığı iddia edilmişti.

Polat çiftinin avukatı Osman Eryiğit, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Dilan Polat'la bugün bir görüşme gerçekleştirdiğini belirtti. Eryiğit, Polat'ın zayıf olduğunu, intihar etme niyetinde olduğuna dair yapılan manipülasyonlara itibar edilmemesini istedi.

Eryiğit, Polat'ın bugün kızıyla bir görüşme yaptığını ve bu görüşmede yüzünün güldüğünü, durumunun gayet iyi olduğunu aktardı. Polat'ın kızına, "Suçsuz olduğumu biliyorum, sadece bunun anlaşılması için sabırla bekliyorum" dediği bilgisini paylaştı.

Survivor eleme gecesinde sürpriz veda! Survivor eleme gecesinde sürpriz veda!

Ayrıca, Dilan Polat'ın tahliye edilmesi durumunda, sevenlerinin çok farklı bir Dilan'la karşılaşabileceğini ifade eden Avukat Eryiğit, durumu değerlendirdi.

072926753-aciklama

Kaynak: HABER MERKEZİ