Magazin

Bir Derdim Var dizisi 6. bölümü ile final kararı aldı! Nedeni belli oldu

"Bir Derdim Var" adlı dizi, izleyicilerin ilgisini çeken oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak ne yazık ki, dizi 6. bölümüyle final yapma kararı aldı. İzleyiciler, "Bir Derdim Var"ın 6. bölümüyle ekranlara veda edecek olmasıyla şaşkınlık yaşarken, dizinin reytingler nedeniyle sonlanacağı biliniyor.

Abone Ol

Kanal D'de izleyiciyle buluşan "Bir Derdim Var" dizisi, 6. bölümüyle hayranlarına vedasını yapıyor.

Başrollerinde Birce Akalay, Mert Fırat, Engin Hepileri, Erdem Şenocak, Başak Gümülcinelioğlu, Neslihan Arslan, İdil Sivritepe, Sennur Nogaylar, Sami Aksu, Uğur Karabulut, Ata Artman, Eylül Ersöz, Esila Umut, Ezgi Gör, Ava Yaman, Ataberk Mutlu ve Efe Poylu'nun yer aldığı dizi, sona erme kararıyla izleyicilerini üzdü.

Dizinin başrol oyuncularından Birce Akalay, Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımda duygularını şu sözlerle dile getirdi:

"Dizimiz, ilk gününden itibaren ülkemizdeki travmalı çocukların 'YALNIZLIĞI'na ve ailelerinin mahsur kaldığı 'KARANLIKLARA' dokunabilmeyi amaçlayarak yola çıkmıştı. Ne yazık ki, reytingler açısından beklenen ilgiyi göremedi. Ancak, aldığımız her tepki, yorum ve alkış, bizim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Bu süreçte bizimle heyecanı paylaşan ve desteğini esirgemeyen tüm sevdiklerime ve dostlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum. 'Bir Derdim Var', hayatımdaki en büyük 'iyi ki'lerden biri oldu. Keşke daha uzun soluklu olabilseydi... Sevgiyle..."