MasterChef'te dokunulmuzlık oyunu oynandı. Mavi ve kırmızı takımların kıyasıya yarışında bir yarışmacı altın kaşık kazanarak geceye damgasını vurdu. Biresyel dokunulmazlık oyunu sonrası kazanan isim ve eleme potasına gönderilen 2 isim daha belli oldu. 

İşte gecenin öne çıkan detayları:

Dokunulmazlık kırmızı takımın

Alican ve Batuhan'ın kaptanlığını üstlendiği MasterChef All Star'ın 22 Kasım bölümünde, kırmızı ve mavi takım, haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.

Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in belirlediği başlangıç, ana yemek ve tatlıyı en iyi hazırlama göreviyle yarışan takımlardan kırmızı takım, dokunulmazlık oyununu kazanan taraf oldu.

Dilara altın kaşık kazandı

Şeflerin değerlendirmesi sırasında öne çıkan bir yarışmacının tabağı, Danilo Şef tarafından oldukça beğenildi ve bu özel ödül olan altın kaşık, Dilara'ya verildi. Bu sezonun üçüncü altın kaşık ödülünü kazanan Dilara'nın başarısı geceye damgasını vurdu.

Bireysel dokunulmazlığı Esra kazandı

Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımın yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık için tezgah başına geçti. Bu aşamada sütlü nuriye yapmaları istenen yarışmacılardan en başarılı tabağı hazırlayan isim ise Esra oldu. Esra, bireysel dokunulmazlığı elde ederek önemli bir avantaj sağladı.

Hasan ve Alican eeme adayları!

Mavi dokunulmazlık oyununu kaybettiği gecede bireysel dokunulmazlığı kazanan Esra eleme potasına Hasan'ı gönderdi.

Burak Deniz ve Nilperi Şahinkaya arasındaki dava sonuçlandı Burak Deniz ve Nilperi Şahinkaya arasındaki dava sonuçlandı

Mavi takım, eleme potasına giren yarışmacılarını belirlemek için oylama yaptı. Oylama sonucunda en çok oyu alan isim Alican oldu.

Böylece, bu haftanın eleme adayları Barbaros, Dilara, Hasan ve Alican olarak belirlendi.

Kaynak: HABER MERKEZİ