Savunma bölgesine transfer yapmak isteyen Fenerbahçe, milli yıldız Çağlar Söyüncü’yü listesine aldı. Atletico Madrid’de fazla forma şansı bulamayan ve EURO 2024’te oynamak isteyen Çağlar, Fenerbahçe’nin ilgisine karşılık verdi. İspanyol basını, sarı-lacivertlilerin ocak ayında Atletico Madrid’in kapısını çalacağını duyurdu.

Erdoğan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti Erdoğan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti

Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid’de mutsuz

Dario AS'ın haberine göre; Çağlar Söyüncü, sezon başında Leicester City’den ayrılarak Atletico Madrid’e transfer oldu. Ancak milli yıldız, İspanyol devinde beklediği süreyi alamadı. Çağlar, Atletico Madrid formasıyla sadece 5 maçta toplam 74 dakika oynayabildi. 

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü’yü kiralık olarak istiyor

Fenerbahçe, stoper krizi yaşayan bir takım olarak, Çağlar Söyüncü’yü ara transferde kadrosuna katmak istiyor. Sarı-lacivertliler, milli yıldızı sezon sonuna kadar kiralama teklifinde bulunacak. Fenerbahçe yönetimi, Çağlar’ın ikinci yarıda alacağı ücreti karşılamayı ve bir kiralama bedeli de ödemeyi planlıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ