Gündem Özel

Bir dönemin en ünlü mankeniydi... Şimdi emekli maaşı ile geçiniyor!

Katıldığı bir yarışmada "Mankenler Kralı" olarak seçilen ve ün kazanan Engin Koç şimdi gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Koç, babasından miras kalan evde emekli maaşıyla gçeiniyor.

Abone Ol

Bir dönemin ünlü mankeni ve oyuncusu Engin Koç, artık gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. 64 yaşındaki Koç, "Kendi iç dünyamda bir yolculuktayım" diyerek değişen hayatını anlattı. Mankenliğin yanı sıra oyunculuk ve sunuculuk da yapan Koç, şimdi emekli hayatını sessiz sedasız yaşıyor.

Galatasaray'ın voleybol takımında oynarken mankenlik yarışmalarına katılmaya başlayan Engin Koç, Saklambaç Gazetesi'nin mankenlik yarışmasında 'Mankenler Kralı' seçilerek ün kazandı.

Başak Gürsoy’un modellik ajansında çalışmaya başlayan Koç, dünyanın farklı ülkelerinde podyuma çıktı. Oyunculuk kariyerine yönetmen Temel Gürsu sayesinde adım atan Koç, birçok dizi ve filmde rol aldı.

Ancak, Koç'un ifadesine göre, ne mankenlikten ne de oyunculuktan büyük paralar kazanamadı. Şimdi emekli maaşı ve ufak tefek gelirlerle geçimini sağlayan Koç, kendisine babasından miras kalan bir evde yaşıyor: "Ufak tefek bir yerlerden gelirim oluyor. Bir şekilde geçiniyoruz" diyor.

Özel yaşamında ise üç kez evlenen Koç, son eşi Pınar Koç ile bir internet sitesi üzerinden tanıştı. 2011 yılında evlenen çiftin 11 yaşında Burak adında bir oğulları var. Engin Koç, şimdi sessiz bir hayat sürerek kendi içsel keşiflerine odaklanmış durumda.

ABD-Meksika sınırında aylık rekor: 50 bin Venezuela vatandaşı geçiş yaptı! ABD-Meksika sınırında aylık rekor: 50 bin Venezuela vatandaşı geçiş yaptı!