Gündem Özel

113 kişinin öldüğü düğünün ardından gelin ve damat ilk kez konuştu

Irak'ın Musul kentinde 26 Eylül'de bir düğünde yangın çıktı. Çıkan yangında 113 kişi hayatını kaybederken 150 kişi de yaralandı. Olayın ardından gelin ve damat ilk kez konuştu.

Abone Ol

Irak'ın Musul kentinde 26 Eylül akşamı düzenlenen düğünde çıkan yangında 113 kişi hayatını kaybetmiş, 150'den fazla davetli de yaralanmıştı. Bu felaket sonrasında gelin ve damat, yaşadıkları korkunç anları ilk kez paylaştı.

Olayın ardından konuşan damat Revan, “Bu kadar, artık burada yaşayamayız. Ne zaman biraz mutlu olmak istesek trajik bir olay yaşanıyor ve mutluluğumuzu yok ediyor. En iyisi bırakmak. Evet burada oturuyoruz ve hayattayız ama içimiz hissizleşti. İçimiz öldü” şeklinde hislerini dile getirdi. Yangının nasıl başladığına dair Revan, “Yangının tavandan çıktığını düşünüyorum. Bir kısa devre olmuş olabilir bilmiyorum. Tavandan başladı ve biz sıcaklığı hissettik. Tavan birkaç saniye içinde eridi” dedi.

Yangını fark ettiklerinde gelin Haneen'i alıp mutfak kapısından dışarı çıkmaya çalıştıklarını ancak bu sırada kaçmaya çalışan diğer insanlar tarafından gelinin bacağının ezildiğini ifade etti. Revan, mekanda tek bir yangın söndürme tüpü olduğunu ve o tüpün de çalışmadığını belirterek yaşanan acı olayları anlattı.

Bu felaket sonucunda çift, Musul'da yaşamayı düşünmediğini ifade etti.

Rusya İskender füzesiyle Ukrayna’da köy bakkalını vurdu: En az 50 ölü! Rusya İskender füzesiyle Ukrayna’da köy bakkalını vurdu: En az 50 ölü!