Gündem Özel

Yetenek Sizsiniz programıyla ünlenen Aref Ghafouri'nin son halini görenler şaşkına döndü!

Yetenek Sizsiniz yarışmasındaki illüzyon performanslarıyla hafızalarımıza kazınan Aref Ghafouri’nin son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Abone Ol

Bir döneme damga vuran ‘Yetenek Sizsiniz’ programı, birçok kişiyi yaptıkları yeteneklerle hayatımıza kazandırmıştı. Özellikle Aref Ghafouri, yaptığı illüzyonist gösterileri ile hafızalara kazınmıştı. Son hali de oldukça merak edilen Aref Ghafouri, görenleri şaşkına çevirdi.

YETENEK SİZSİNİZ’İN UNUTULMAZ YARIŞMACISI

Bir dönemin en sık izlenen programlarından biri olan ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışması, unutulmaz yarışmacıları gün yüzüne çıkarmıştı.

Wilma Elles, ilk kez bebeğinin yüzünü gösterdi sosyal medya yıkıldı! Wilma Elles, ilk kez bebeğinin yüzünü gösterdi sosyal medya yıkıldı!

Bu unutulmaz isimlerden biride Aref Ghafouri oluyor. Aslen İranlı olan fakat eğitim için geldiği Türkiye’de, Yetenek Sizsiniz’in ikinci sezonuna katılmıştı.

ETKİLEYİCİ İLLÜZYON ŞOVLARIYLA DAMGA VURDU

Yaptığı etkileyici illüzyon şovlarıyla o döneme damga vuran Ghafouri, programdan sonra ekranlarda yer almadı. Uzun süre gözükmeyen ve merak edilen Aref Ghafouri’nin son hali ortaya çıktı.

Alina Boz'un annesi kızından güzel çıktı, görenler şaştı kaldı! Alina Boz'un annesi kızından güzel çıktı, görenler şaştı kaldı!

İşte Aref Ghafouri’nin son hali...

22 yaşında Türkiye güzeli seçilmişti... Harika Değirmenci'nin son halini görenler tanıyamadı! 22 yaşında Türkiye güzeli seçilmişti... Harika Değirmenci'nin son halini görenler tanıyamadı!

Cüneyt Arkın'ın eski eşinden gündeme bomba gibi düşen iddialar! Cüneyt Arkın'ın eski eşinden gündeme bomba gibi düşen iddialar!