Gündem Özel

Yeşilçam'ın yakışıklı patronuydu... Şimdi 90 yaşında! Görenler "maşallah" dedi

Yeşilçam’ın yakışıklı oyuncusu Aslan Altın’ın şimdiki hali Instagram’da paylaşıldı. 90 yaşında olan usta oyuncu, dinç görünümüyle hayranlarını şaşırttı.

Abone Ol

Kemal Sunal’ın Garip filmindeki fabrikatör Naci Akman rolü ile unutulmaz olan Altın, Türk sinemasının ve tiyatrosunun değerli isimlerinden biri.

Aslan Altın Kimdir? Nerede Doğdu, Hangi Filmlerde Oynadı?

Aslan Altın, 17 Nisan 1933’te Gürcistan’ın Batum kentinde doğdu. İstanbul Şehir Tiyatrolarında uzun yıllar oyuncu olarak seyirci karşısına çıktı. Çoban Aşkı (1957), Birkaç Güzel Gün İçin (1984) ve Kurtuluş (1994) gibi yapımlarda rol aldı. En çok tanındığı film ise Kemal Sunal’ın Garip filmindeki Fatoş’un öz babası fabrikatör Naci Akman rolü oldu.

Aslan Altın Şimdi Ne Yapıyor? 

Aslan Altın, 90 yaşında olmasına rağmen hala sağlıklı ve dinç bir yaşam sürüyor. Instagram’da ‘yasambirsinema’ adlı sayfada paylaşılan fotoğrafta, usta oyuncunun gülümseyen yüzü ve beyaz saçları dikkat çekiyor. Hayranları, fotoğrafın altına ‘Maşallah’, ‘Çok yakışıklı’, ‘Ne güzel görmek’ gibi yorumlar yazdı. Aslan Altın, Yeşilçam’ın yakışıklısı olarak hafızalarda yer etmeye devam ediyor.