O Ses Türkiye yılbaşında özel sürprizler O Ses Türkiye yılbaşında özel sürprizler

Yeşilçam’ın efsane filmlerinde rol aldı

Gülşen Bubikoğlu, 1954 yılında İstanbul’da doğdu. 1972 yılında katıldığı güzellik yarışmasında Türkiye ikincisi oldu. Aynı yıl Yeşilçam’a adım attı. Ah Nerede, Gırgıriye, Alev Alev, Çöpçüler Kralı, Şabanoğlu Şaban gibi Yeşilçam’ın efsane filmlerinde rol aldı. Kemal Sunal, Tarık Akan, Şener Şen, İlyas Salman gibi ünlü oyuncularla başrolü paylaştı. 1980’li yıllarda televizyon dizilerinde de oynadı. 1990 yılında oyunculuğu bıraktı.

gülşenn

Sosyal medyada aktif

Gülşen Bubikoğlu, oyunculuğu bıraktıktan sonra hayatını İzmir’de sürdürmeye başladı. 2008 yılında iş insanı Selim Soydan ile evlendi. Sosyal medyayı aktif kullanan usta oyuncu, Instagram hesabından sık sık paylaşımlar yapıyor. Bubikoğlu, doğum gününü de sosyal medyadan duyurdu. 69 yaşına giren Bubikoğlu, paylaştığı fotoğrafla güzelliğini koruduğunu kanıtladı.

gülşenn-1

Hayranlarından övgü dolu yorumlar

Gülşen Bubikoğlu’nun paylaşımları, hayranları tarafından büyük ilgi görüyor. Bubikoğlu’nu görenler ‘Yıllar güzelliğine dokunamamış’, ‘İşte yıldız’, ‘Yaşlan artık’ ‘Yıllar teğet geçmiş’ gibi yorumlar yapıyorlar. Bubikoğlu, hayranlarının yorumlarına da teşekkür ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ