Gündem Özel

Ünlü oyuncu Esra Akkaya ve oğlu trafik kazası geçirdi

Ünlü oyuncu Esra Akkaya, Bodrum’da oğluyla birlikte seyir halindeyken başka bir araçla çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken, oyuncu ve oğlu büyük korku yaşadı.

Abone Ol

Bodrum’da yaşayan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Esra Akkaya, akşam saatlerinde oğlu Can Alex ile birlikte Konacık Mahallesi’nde otomobiliyle seyir halindeyken, başka bir araçla kaza yaptı. Ana yoldan giden Akkaya’nın kullandığı otomobil, tali yoldan gelen Tolga Sözer yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada her iki araçta da maddi hasar oluştu.

“ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN, EN ÇOK ÇOCUKLARIMIZI”

Kazayı yara almadan atlatan Esra Akkaya ve oğlu Can Alex, basın mensuplarına açıklama yaptı. Akkaya, “Allah korudu. Oğlum arabada, o yüzden çok önemliydi. Çok korktu ama canımıza bir şey gelmedi. Dikkatli gitsinler. Ben ana yoldan gidiyorum, tali yoldan birden araba çıkıyor. Durmanın imkanı yok, sadece yavaşlayabilirsin. Allah hepimizi korusun, en çok çocuklarımızı. Çocuk korkudan hala titriyor” dedi.

Akkaya, Bodrum’da yaşadığını ve arada bir gidip geldiğini de söyledi. Bir döneme damga vuran Mahallenin Muhtarları dizisindeki “Şirin” rolü ile tanınan oyuncu, son olarak Star TV'de yayınlanan Ömer dizisinde rol almıştı.