Gündem Özel

Trendyol 1. Lig’de 8. haftanın hakemleri belli oldu

Trendyol 1. Lig’de 8. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Hakem Kurulundan yapılan duyuruya göre, haftanın programı ve maçlara atanan hakemler haberimizde.

Abone Ol

Haftanın ilk maçı 6 Ekim Cuma günü saat 20.00’de Kocaelispor ile Erzurumspor FK arasında oynanacak. Bu karşılaşmayı Raşit Yorgancılar yönetecek.

CUMARTESİ GÜNÜ DÖRT MAÇ

7 Ekim Cumartesi günü ise dört maç yapılacak. Saat 13.30’da Teksüt Bandırmaspor ile Ahlatcı Çorum FK, Mehmet Ali Özer’in düdüğüyle karşı karşıya gelecek. Aynı saatte Manisa FK ile Sakaryaspor arasındaki mücadeleyi Davut Dakul Çelik yönetecek.

Saat 16.00’da ASTOR Enerji Şanlıurfaspor ile Gençlerbirliği arasındaki maçın hakemi Erdem Mertoğlu olacak. Günün son maçında ise saat 19.00’da Eyüpspor ile Bodrum FK, Muhammet Ali Metoğlu’nun yönetiminde karşılaşacak.

PAZAR GÜNÜ DÖRT MAÇ

8 Ekim Pazar günü de dört maç oynanacak. Saat 13.30’da Ankara Keçiörengücü ile Tuzlaspor arasındaki mücadeleyi Yunus Dursun yönetecek. Saat 16.00’da Adanaspor ile Bitexen Giresunspor, Reşat Onur Coşkunses’in düdüğüyle oynayacak. Aynı saatte Boluspor ile Göztepe arasındaki maçın hakemi Adnan Deniz Kayatepe olacak. Haftanın kapanış maçında ise saat 19.00’da Altay ile Ümraniyespor, Ali Yılmaz’ın yönetiminde karşılaşacak.