Bu sezon All Star formatıyla ekranlara gelen Survivor'da heyecan giderek artıyor. Büyük finale sayılı güler kalan Survivor'da kırmızı takımın yakaladığı 3-0'lık dokunulmazlık oyunu serisi sonrası mavi takımdaki tüm yarışmacılar potaya girdi.

Survivor-9

28 Mayıs akşamı 127. bölümüyle izleyiciyle buluşan Survivor All Star'da düello heyecanı yaşandı. İlk tur Ogeday-Özgür ve Seda-Batuhan mücadelesiyle geçerken; Ogeday 5-3 skorla ve Batuhan 5-1 skorla galip gelen taraf oldu.

Kim elendi?

Final turunda Özgür ve Seda, Survivor All Star'a devam edebilmek için kıyasıya yarıştı. Gece sonu kaybeden taraf 5-2 skorla Özgür oldu.

Survivor Haber-3

8. düellonun bir  sırrı var

Daha önce 7 kez düelloda yarışan ve galip gelen Özgür, "8. düellonun bir sırrı var herhalde, Sercan da 8. düelloda gitmişti. Batuhan dikkat et. Hem hüzünlüyüm hem de gururluyum" dedi.

Survivor Özgür

49 yaşındaki Özgür, sözlerini "İki Survivor üst üste geldim pes etmedim ama vücudum bıraktı. Artık vücudumu kontrol edemedim. Seda'yı tebrik ederim. Bu Survivor'a hiç antreman yapamadan geldim. Sadece yürüyüş yaparak geldim. Ben buraya kadar geleceğimi tahmin etmezdim. Gururluyum" diye noktaladı.

Bireysel dönem başlıyor

Öte yandan Özgür'ün vedası sonrası son 8 yarışmacının kaldığı Survivor All Star'da bireysel dönem başlayacak. Yeni sistemde; her gün bir şampiyon olacak ve o kişi aday belirleyecek. Üç gün üst üste şampiyonların adayları ve dördüncü gün performans listesinin en altındaki kişi düelloya çıkacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ