Bu araç, sürüş dinamiklerinde gelişmeler sunarken şehir içi kullanımdan macera dolu dış mekanlara kadar güvenlik ve performanstan ödün vermeden mükemmel bir sürüş deneyimi sunmayı hedefliyor.

Elektrik destekli e-BOXER güç aktarma organlarıyla donatılan bu yeni Crosstrek, bir crossover SUV'nin çok yönlülüğünü sunarken sürüş kabiliyeti, konfor ve güvenlik seviyelerini yükseltmeyi amaçlıyor.

İkinci el araç fiyatları düştü: Galericiler Endişeli İkinci el araç fiyatları düştü: Galericiler Endişeli

Bu model, Subaru XV'nin tamamen yenilenmiş versiyonu olarak geliştirilmiş olup güçlü, güvenilir ve dayanıklı bir crossover SUV olarak önceki neslin mirasını taşımayı hedefliyor. Subaru XV, Avrupa pazarında 2011 yılında tanıtıldı ve markanın Avrupa'daki satışlarının %40'ından fazlasını oluşturarak en çok satılan modeli haline geldi (2023 Ocak-Ağustos dönemi).

Crosstrek, simetrik sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi, geliştirilmiş X-MODE ile geri manevralarda bile üstün tutuş sağlama yeteneği ve minimum 220 mm yerden yüksekliği ile Subaru'nun sağlam ve sportif tasarım geleneğini sürdürüyor.

Yeni nesil EyeSight Sürüş Destek Sistemi ile donatılan Crosstrek e-BOXER, 8'i yeni ve 3'ü geliştirilmiş olmak üzere toplamda 11 sürücü destek ve güvenlik fonksiyonu sunuyor.

Subaru Global Platform (SGP) üzerine inşa edilen Crosstrek, %10 daha fazla torsiyonel rijidite sunarak yol tutuşunu ve stabiliteyi artırıyor, tehlikeden kaçınma performansını iyileştiriyor, direksiyon tepkisini geliştiriyor, titreşimleri azaltıyor ve sürüş konforunu artırıyor.

Yeni Crosstrek, Türkiye'de özel lansman fiyatıyla satışa sunuluyor. Bu özel fiyat kampanyasıyla Crosstrek Xclusive donanım paketi 2.199.000 TL'den başlıyor.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)