Kenan İmirzaloğlu ile Sinem Kobal çiftinin gündeme bomba gibi düşen ihanet iddialarıyla pek te ilgilenmedikleri popçu Edis'in doğum gününden paylaştıkları fotoğraflarla ortaya çıktı.

Athena'nın solistinden Nurgül Yeşilçay'ın sitemine cevap geldi Athena'nın solistinden Nurgül Yeşilçay'ın sitemine cevap geldi

Hürriyet'in haberine göre: Sevilen çiftten, Kenan İmirzalıoğlu'nun 2 çocuğunun annesi Sinem Kobal'ı aldattığı yönündeki iddialara resmi bir açıklama gelmemiş olmasına rağmen birlikte çekilen gülücükler dolu fotoğrafla yanıt vermiş oldular.

kenan kıvanç

Sosyal medya hesabından paylaştı.

Kenan İmirzalıoğlu, popçu Edis'in doğum gününde oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un da olduğu kareyle eşi Sinem Kobal'la birlikte adeta mutluluk pozu verdi. Yakışıklı oyuncunun bu paylaşımı hakkındaki iddialara güçlü bir yanıt olarak değerlendirildi.

kenan-4

Edis'in doğum gününe ünlü akını

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, popçu Edis'in 32. yaş günü kutlamasına katılarak magazin dünyasına renk kattı. Kutlamada, çiftin yanı sıra Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Didem Soydan, Berrak Tüzünataç ve Gonca Vuslateri gibi birçok ünlü isim de yer aldı.

kenan imirzalıoğlu

Parti, ünlü çiftin birlikte olduğu anların yanı sıra diğer ünlü isimlerin samimi anlarına da olduğu fotoğraflar paylaşıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ