Gündem Özel

Müge Anlı’da mide bulandıran olay! Nevrigül Alan ölümünde çirkin iddialar! Kardeş cinayeti mi? Para karşılığı...

Müge Anlı'da kayıp olarak aranan Nevrigül Alan, Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir zeytinlik alanda ağaca asılı bir şekilde bulundu. Nevrigül'ün ölümü üzerinde cinayet ihtimali bulunurken, soruşturma yoğun bir şekilde devam ediyor. Dikkat çeken bir nokta, Nevrigül'ün kardeşi Nazmiye'nin, ablasının başka erkeklerle para karşılığı ilişkiye girdiğini iddia etmesi oldu. Ayrıca Nazmiye, ablasının kaybolmasından sonra sosyal medya paylaşımları yapmış, bu paylaşımlar ise insanların

Abone Ol

Müge Anlı'nın programında uzun süredir konuşulan Nevrigül Alan olayında son dakika gelişmeleri yaşandı. 46 gün boyunca kayıp olan Nevrigül Alan'dan bir süredir herhangi bir haber alınamıyordu. Kızlarının güvenliği konusunda büyük bir endişe taşıyan aile üyeleri, sonunda gelen acı habere sarsıldı. Evli ve iki çocuk annesi olan 22 yaşındaki genç kadının cesedi, Bursa'nın Gemlik ilçesinde bulunan bir zeytinlik bahçesinde keşfedildi.

Olayın sır perdesi aralanmaya devam ederken, Nevrigül'ün kardeşi Nazmiye tüm şüpheleri üzerine çekti. Ablasının başka erkeklerle para karşılığı cinsel ilişki yaşadığını iddia etti. Nazmiye, "Ablam tek başına giyiniyor, hazırlanıyor ve evden çıkıyordu" şeklinde ifadelerde bulundu.

Nevrigül'ün annesi, bu iddialara karşın, "Yalan söylüyorsun Nazmiye. Benim kızım böyle bir şey yapmaz. O, yardım paraları ile geçinirdi" şeklinde tepki gösterdi.

Nazmiye ise bu sözler karşısında sinirlenerek, "Hepiniz benden şüpheleniyorsunuz. Ben, aynı yatakta yattığım ablamı mı öldüreceğim? Hepinizden kurtulacağım. Katil ortaya çıksın, ben alıp başıma gideceğim. Remzi'nin, ablamın başka erkeklerle ilişkiye girdiğinden haberi var" dedi.

Remzi, bu iddiaları yalanladı. Öte yandan Nazmiye, evlerinin etrafında sürekli olarak araçların dolaştığını belirtti ve canlı yayında Müge Anlı ile bu konuda telefonundan gelen mesajları paylaştı. Mesajlarda, "Müge sana suç buluyor. Ben bu olayı biliyorum. Doğan, ablana tecavüz ediyor. Daha sonra cesedi ormanlık alana asıyor" ifadeleri bulunuyordu.

İddia sahibine ulaşan Müge Anlı ekibi, röportaj gerçekleştirdi. Röportaj sırasında bu kişi, Doğan'ın Nevrigül'ü öldürdüğünü ve Oğuz isimli birinin ise cesedi astığını iddia etti.

Ayrıca, canlı yayına bağlanan bir izleyici, Nevrigül'ün cesedinin bulunduğu bölgenin 400-500 metre ilerisinde, birkaç hafta önce eşinin iki adamın bir kadını darp ettiğini gördüğünü paylaştı. Görgü tanığı, haberlerde bu olayı izlediğinde, bu kadının Nevrigül olduğunu anladığını ifade etti. İzleyici, bu iki adamdan birinin Nevrigül'den 10 cm daha uzun olduğunu ve diğerinin orta yaşlarda olduğunu belirtti.

Ayrıca, Nevrigül'ün olaydan önce evin kilitlerini değiştirdiği öğrenildi. Anahtar değişikliği sırasında yanında olan arkadaşıyla bir anahtarını dedesine verdiği biliniyor, ancak diğer anahtarın akıbeti hala belirsiz.

Remzi, korkunç bir gerçeği itiraf etti. Remzi, "Nevrigül'ün halasının kızı Sıla, bana Nevrigül'ün yasadışı madde ticareti yaptığını söyledi. Bence, Nevrigül'ü öldürenler bu ticareti yapan kişilerdir" dedi. Başka bir görgü tanığı ise Remzi ile Nevrigül'ü daha önce gördüğünü anlattı. İzleyici, "Marketin önünde gördüm. Yüksek sesle tartışıyorlardı. Remzi, 'Seni öldüreceğim' diyordu. Daha sonra bir parka gittiler" dedi. İddialar üzerine Remzi, "Bu kişilerin Doğan ile bir ilgisi var gibi görünüyor. Durum oldukça karmaşık. Ayrıca, Nevrigül'ün ailesinin Doğan'dan para aldığına dair iddialar mevcut" şeklinde konuştu.

Olaya dair daha da çarpıcı bir detay gün yüzüne çıktı. Nazmiye'nin, ablasının telefondaki özel konuşmalarını kendisine atarak onu tehdit etmeye çalıştığı anlaşıldı. Nazmiye, "Ablam beni rahat bıraksın diye onu tehdit ediyordum, çünkü beni rahat bırakmıyordu" şeklinde açıklamalarda bulundu.

İddialar karşısında şaşkınlık yaşayan Nevrigül'ün erkek kardeşi, gözyaşları içerisinde Nazmiye'nin ablasının ölümünden sorumlu olduğunu iddia ederek tutuklanmasını talep etti. Erkek kardeşi Abdullah, "Bu kız bize ihanet ediyor" dedi. Abdullah ile canlı yayında yaşanan tartışmada, "Sen ablam öldüğünde hiç üzülmedin. Timsah gözyaşları dökme. Ablamın ardından Tiktok'da neler paylaştığını gördüm" dedi.