Gündem Özel

Messi’nin Barcelona’ya dönüşü mümkün mü?

ABD Ligi MLS takımlarından Inter Miami, sezonu play-off'lara kalamayarak tamamladı. Bu sonuç, takımın yıldız oyuncusu Lionel Messi'nin Barcelona'ya döneceği iddialarını gündeme getirdi.

Abone Ol

Arjantinli yıldız Lionel Messi, ABD Ligi MLS’te forma giydiği Inter Miami ile sezonu tamamladı. Messi’nin dört ay boyunca sahalardan uzak kalacak olması, eski takımı Barcelona ile ilgili transfer dedikodularını da beraberinde getirdi.

LAPORTA: “TEKLİFTE BULUNDUK”

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Messi’nin Barcelona’ya geri dönüşü ile ilgili olarak yakın zamanda görüştüklerini doğruladı. Laporta, “Lionel Messi’ye sezon başında geri dönmesi için teklifte bulunduk. O da anladığımız ve saygı duyduğumuz bir cevap verdi. Messi’yi, Camp Nou açılışında onurlandırabilseydik harika olurdu. Bundan sonra bir görüşmemiz gerçekleşmedi.” dedi.

MESSI: “ABD’DE KALACAĞIM”

Messi ise Arjantin Milli Takımı’nda Peru ile oynadıkları karşılaşmadan sonra Inter Miami’den ayrılacağı iddialarını yalanladı. Messi, “Ocak ayında, sezon öncesi hazırlık yapmak, sıfırdan başlamak ve her zaman olduğu gibi mümkün olan en iyi şekilde hazırlanmak için tekrar Miami’ye döneceğim.” şeklinde konuştu.

Messi, sezonun ortasında Inter Miami’ye transfer olmuş ve 13 maçta 11 gol, 5 asistlik performans sergilemişti.