MasterChef All Star'da cuma gecesi ödül heyecanı yaşandı. Kırmızı ve mavi takım Mehmet, Somer ve Danilo şefin verdikleri kestane teması ile en iyi tabağı çıkarmak için yarıştılar. 

Takım oyunu menüsü ve kırmızı takımın zaferi

Mavi ve kırmızı takım il turda,soğuk başlangıç, çorba, ara sıcak, ana yemek ve tatlı menüsü hazırlamak üzere hem zamanla hem de rakip takımla kıyasıya bir mücadele verdi. Şeflerin tadımları sonrası ilk turun galibi kırmızı takım oldu.

Esra Erol'da 'pırasa' krizi! Tiki olan eşini canlı yayında bayılttı Esra Erol'da 'pırasa' krizi! Tiki olan eşini canlı yayında bayılttı

masterchef haber içi 1-1

Baca Kek ile ikinci tur heyecanı

İkinci turda kırmızı takım kendi içerisinde büyük ödül için yarıştı. Baca Kek yaparak en tabağı çıkarmak için ter döktü. İstanbul Macaristan başkonsolosu Zsuzsanna Palmai'nin özel konukluğu, geceye farklı bir renk kattı.

Tüm yarışmacıların tabak çıkardığı gecede Somer Şef'in, Barbaros'un Baca Kek'i hazırlayamaması karşısında gösterdiği sert tepki yarışmaya damgasını vurdu.

masterchef haber için 2

100 bin TL ödülü Eren kazandı

Gecenin en büyük heyecanı ise, kimin 100 bin TL'lik ödülü kazanacağıydı. İkinci turun ardından finale kalan Eren ve Cemre arasındaki rekabet büyük bir merakla izlendi.

Şeflerin titiz değerlendirmesi sonucunda, ödülü kazanan isim Eren oldu. Böylece Eren'in MasterChef All Star serüveninde ilk kez büyük ödülün sahibi oldu.

masterchef eren-1

Somer Şef'in Barbaros tepkisi

Gecenin en çarpıcı anlarından biri, Somer Şef'in Barbaros'a gösterdiği sert tepki ve ardından Barbaros'un stüdyoyu terk etmesiydi.

Somer Şef'in, "İlk 11'e kalmış bir yarışmacı tabak çıkartamıyor." sözleriyle yaşanan an, MasterChef All Star tarihine damgasını vurdu. Barbaros'un çıkışı, gecenin unutulmaz anları arasında yerini aldı.

masterchef barbaros

Kaynak: MEHMET BEYTÜL