Gündem Özel

"İsrail'in yanındayım" paylaşımını beğendi, ortalık karıştı! Burcu Esmersoy'dan açıklama gecikmedi

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına destek veren bir paylaşımı beğenen Burcu Esmersoy, için sosyal medyada büyük tepki topladı. Esmersoy, bu beğeninin kendisine ait olmadığını ve Gazze’deki katliama karşı olduğunu ifade etti.

Abone Ol

Burcu Esmersoy’dan Tepki Çeken Beğeniye Açıklama

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına destek veren bir paylaşımı beğendiği için sosyal medyada eleştirilere maruz kaldı. Esmersoy, bu beğeninin kendisine ait olmadığını ve Gazze’deki katliama karşı olduğunu açıkladı.

İsrail’in Yanındayım Paylaşımını Beğendi

İsrail ordusu, 7 Ekim’de başlayan savaşın 13’üncü gününde Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarını devam ettiriyor. Kadın, çocuk, yaşlı dinlemeden katliama devam eden İsrail, geçtiğimiz gün Gazze’de el-Ehli Baptist Hastanesi’ni vurarak savaş suçu işledi. İsrail’e birçok Türk ünlü isim lanet yağdırdı. Ünlü sunucu Burcu Esmersoy’un beğendiği bir paylaşım ise dikkat çekti. İsrailli oyuncu Gal Gadot Varsona’nın sosyal medya hesabından paylaştığı “İsrail’in yanındayım” ifadelerinin yer aldığı paylaşımı beğenen Esmersoy, tepki aldı.

Çok Üzgünüm Dedi

Sosyal medyada tepkilere neden olan ünlü sunucudan açıklama geldi: “Çok üzgünüm, Gazze’deki El Ehli Hastanesi’nde meydana gelen 500’e yakın sivilin hayatını kaybettiği, yüzlercesinin yaralandığı saldırı dahil olmak üzere yaşanan bu korkunç kıyıma ve suçsuz masum insanlara yapılan bu büyük zulme ve yaşatılan büyük korkuya her gün elimden geldiğince tepkimi gösteriyorum.” Esmersoy, beğeninin kendisine ait olmadığını ve sosyal medya hesaplarına ofis içinde çalıştığım arkadaşlarının da erişimi olduğunu söyledi. “Bu kimin daha duyarlı olduğu konusunda bir yarış değil, bu bir savaş. Günahsız insanlar ölürken, ben bu konuyla ilgili başka bir açıklama yapmaktan bile utanırım.” diyen Esmersoy, kamuoyundan özür diledi.