Gündem Özel

Falcısı "2 günlük ömrün kaldı" dedi Ertesi gün hayatını kaybetti! Ortaya çıkan gerçek kan dondurdu

Brezilya'da bir kadın, kendisine yakında öleceğini söyleyen falcı tarafından verilen çikolatayı yedikten sonra hayatını kaybetti.

Abone Ol

New York Post'un aktardığına göre, Cruz Pinto adlı genç bir kadın, Brezilya'nın Maceio şehir merkezinde yürüyüş yaparken, yaşlı bir kadın tarafından durduruldu. Yaşlı kadın, Pinto'ya fal bakıp bakamayacağını sordu ve teklifi kabul eden Pinto'nun el falına baktıktan sonra sadece birkaç gün ömrü kaldığını söyledi. Falcı, ardından Pinto'ya paketlenmiş bir çikolata verdi.

Pinto'nun kuzeni Bianca Cristina, Brezilya haber kanalı Globo News'e verdiği röportajda, çikolatanın paketli olduğu için herhangi bir tehlike düşünmediklerini ve Pinto'nun aç olduğu için çikolatayı yemeye karar verdiğini belirtti.

Ancak çikolatayı yedikten birkaç saat sonra Pinto, kendini çok hasta hissetmeye başladı. 

Şiddetli mide ağrıları, görme bozukluğu ve kusma gibi semptomlar geliştirdi. Ancak Pinto'nun ülser ve gastrit hastası olduğu için, ailesi bu semptomları hastalığına bağlamıştı.

Pinto, "Yaşlı bir kadındı ve çikolata iyi bir şekilde paketlenmişti, bu yüzden yedim, değil mi? Ama o zamandan beri kendimi çok halsiz hissediyorum" dedi. Ayrıca bir aile üyesine, "Kalbim çok hızlı atıyor. Kustum. Ama ağzımda bir tat var. Çok acı. Çok kötü. Görüşüm bulanık. Çok güçsüzüm." şeklinde bir mesaj attı.

Pinto, çikolatayı yedikten bir gün sonra, 4 Ağustos'ta hayatını kaybetti. Otopsi sırasında, Pinto'nun vücudundan alınan örnekleri analiz eden kimya laboratuvarının başkanı Thalmanny Goulart, "Bu maddeler, Tarım, Hayvancılık ve Tedarik Bakanlığı tarafından düzenlemesine rağmen, kolay erişimleri nedeniyle Brezilya'daki zehirlenme vakalarında oldukça yaygındır" dedi.