Ünlü diyetisyen Ender Saraç ile eşi Benan Saraç arasındaki şiddet iddiaları, mahkeme koridorlarında gündem oldu. Uzun süredir ayrı yaşadıkları bilinen çiftin arasında yaşanan bu olay, mahkemeye taşındı ve Ender Saraç, eşi Benan Saraç'a karşı uzaklaştırma kararı aldırdı. Ancak Benan Saraç, bu karara itiraz ederek iddiaları reddetti.

ender-1-001

Ender Saraç'ın iddiaları arasında, eşinin kendisine yönelik fiziksel saldırılarını ve boğazını sıkarak nefes almasını engellediğini belirttiği detaylar yer alıyor. Ancak Benan Saraç'ın avukatı, müvekkilinin iddiaları reddederek, Ender Saraç'ın evlerine yerleştirdiği kameralarla psikolojik şiddet uyguladığını ileri sürdü. Avukat, alınan kararın işlerini etkilediğini ve ticari faaliyetlerini sürdüremediklerini dile getirdi.

benan-001

Bu durum, çift arasındaki iddiaların karşılıklı olarak yöneltildiği ve mahkemeye taşındığı bir süreç olarak dikkat çekiyor. Olayın gelişmeleri, tarafların mahkemede çatışan iddialarıyla devam ediyor.

Yıldız Tilbe’nin sağlık durumu hakkında asılsız iddialar Yıldız Tilbe’nin sağlık durumu hakkında asılsız iddialar

dfdffgd-p0ti

OLAYIN GEÇMİŞİ

Doktor ve yazar Ender Saraç, 2022 yılında düzenlenen 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne eşi Benan Saraç yerine Hürriyet yazarı Astrolog Aygül Aydın ile katıldı. Benan Saraç o dönem sosyal medya hesabından Ender Saraç'a yönelik sert ifadeler kullanmıştı. Benan Saraç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Beni yine yalnız bırakıp, şu kadını davetten içeri sokarken, benim için 'Boşver Şizofren' dedi. Nasıl yani? Pardon! Ender kendine gel yavrum! Sanırım kadın seninle ilgili gerçekleri bilmiyor. Ben yolumda sessiz yürümüyorum. Kimseye de tamah etmiyorum. S... gidin şimdi!" demişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ