Gündem Özel

Dünyanın en ilginç restoranı! Müşteriler tokat yemek için sıraya giriyor, ekstra para ödüyor!

Bu restorandaki uygulama, görenleri şaşkına çevirdi. Japonya’nın Nagoya kentindeki Shachihoko-ya adlı restoranın müşterileri, garsonlardan tokat yemek için ekstra para ödüyor ve hatta sıraya giriyor. İşte bu ilginç olayın detayları…

Abone Ol

Japonya’da yer alan bir restoran sunduğu tuhaf hizmetle tüm dünyanın gündeminde. Yemeğin yanı sıra “tokat” hizmeti de veren bu restoranda müşteriler, tokat atmaları için garsonlara ekstra para ödüyor.

DAYAK YEMEK 300 JAPON YENİ

Restoranda çalışan garson kadınlar, ifadesiz bir suratla 300 Japon Yeni karşılığında isteyen müşterinin yanaklarına defalarca tokat atıyor ve hatta bazıları tersten bile tokat atıyor. Garsonlar bazen müşterilere o kadar sert vuruyor ki, oturdukları yerden düşmelerine neden oluyorlar.

TOKAT YEMEK İÇİN SIRAYA GİRİYORLAR

Hatta internette paylaşılan bir videoda bir adam, sırayla tokat etmeden önce eğilerek selam veren garson kızlardan oluşan bir sıranın önüne çıkıyor. Hem erkekler hem de kadınlar (hem yerli halk hem de turistler) tokatlardan o kadar keyif alıyor ki garsonlara bu hizmet için teşekkür ediyorlar.

YETİŞEMİYORLAR!

Shachihoko-ya ilk olarak 2012’de açıldı ancak bu tuhaf geleneğin uygulamaya konduğu dönemde kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Çalışanlar gösteriye başladıktan sonra büyük ilgi görmeye başladı ve hatta o kadar popüler hale geldi ki, talebi karşılamak için daha fazla kadın garsonun işe alınması gerekti.

TEK ŞART: GARSONLARIN KADIN OLMASI

Bu restoranda tek bir şart var: Garsonların kadın olması gerekiyor. Bununla birlikte, bir müşteri belirli bir garsonun kendisine tokat atmasını istiyorsa ek bir ücret ödemesi gerekiyor.

Everest’te dağcı ölümleri 2023 yılında rekor kırdı! Everest’te dağcı ölümleri 2023 yılında rekor kırdı!