Gündem Özel

Arda Turan'ın o videosu yayınlandı! 7-1 biten maçın öncesinde böyle taktik verdi

1. Lig'de fırtına gibi esen Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan'ın Altay maçı öncesinde takımla yaptığı toplantının videosu yayınlandı. O maçta Turan'ın takımı Altay'ı 7-1 farkla mağlup etti.

Loading...

Abone Ol

Arda Turan’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor, liderleiğini sürdürüyor. Son olarak deplasmanda Altay’ı 7-1 gibi farklı bir skorla yenen Eyüpspor, 1. Lig’de fırtına gibi esiyor. Arda Turan’ın maç öncesi yaptığı toplantıda futbolcularına verdiği taktikler ise gündeme bomba gibi düştü.

Altay’ın Şifrelerini Verdi: Başarı asla tesadüf değildir

Eyüpspor’un resmi sosyal medya hesabından paylaşılan görüntülerde, Arda Turan’ın Altay maçı öncesi futbolcularına yaptığı değerlendirme toplantısı yer aldı. Arda Turan, rakibin zayıf yönlerini ve nasıl oynamaları gerektiğini anlatarak, futbolcularını motive etti. Arda Turan’ın verdiği şifreler işe yaradı ve Eyüpspor, Altay’a gol yağdırdı.

Liderliği Kimseye Bırakmıyor

Bu galibiyetle maç fazlasıyla 30 puana yükselen Eyüpspor, en yakın rakibi Kocaelispor’un 7 puan önünde liderliğini sürdürdü. Arda Turan’ın teknik direktörlüğüne getirildiği günden beri takımın performansında gözle görülür bir artış olduğu söylenebilir. Eyüpspor, ligde oynadığı 12 maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligin en çok gol atan ve en az gol yiyen takımı olan Eyüpspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.