Gündem Özel

Afra Saraçoğlu reklam yüzü oldu 20 milyonluk imza attı

Güzelliği ve yeteneğiyle dikkat çeken oyuncu Afra Saraçoğlu, son reklam anlaşmasıyla büyük bir ücret elde ediyor. Ekranların sevilen ismi, imza attığı son reklam çalışmasından kazanacağı ücretle dudak uçuklattı.

Abone Ol

Reyting rekorları kıran 'Yalı Çapkını' dizisinde Seyran karakterine hayat veren ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, bu rolüyle büyük bir popülerlik kazandı. Özel yaşamı ve aktif sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmeyen Saraçoğlu, yeni bir reklam anlaşmasıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

Güzel oyuncu, son dönemde özellikle 'Yalı Çapkını' dizisinde Mert Ramazan Demir ile başrolü paylaşmasıyla büyük bir çıkış yakaladı. Şimdi ise bir güzellik ve bakım markasının yüzü olarak reklam dünyasına adım attı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın iddiasına göre, ünlü oyuncu bir reklam kampanyası için inanılmaz bir ücretle anlaştı. Saraçoğlu'nun 20 milyon TL'lik bir anlaşma imzaladığı konuşuluyor.

Geçtiğimiz akşam, 'Yalı Çapkını' dizisindeki rol arkadaşı Öznur Serçeler'in yer aldığı bir müzikali izlemeye giden Afra Saraçoğlu, tarzıyla büyük ilgi gördü. Spor giyim tarzıyla beğeni toplayan ünlü oyuncu, spor ayakkabı ve kot pantolon kombinini şık bir bordo trençkot ve deri bir çanta ile tamamladı.

'Fenomenler Ne Giymiş?' adlı bir Instagram sayfasının paylaşımına göre, bu çanta tam 73 bin 950 TL değerinde.