Gündem Özel

43 yıldır makyajını yapmadan yatağa gitmiyor! Sebebi ise şaşırtıcı

Country müziğin efsane ismi Dolly Parton, 1980'lerden beri yüzüne makyaj yapmadan yatmadığını itiraf etti. 77 yaşındaki Amerikalı şarkıcı ve şarkı yazarı, bu alışkanlığın nedenini de paylaştı.

Abone Ol

Yedi kez Grammy ödülü sahibi olan Dolly Rebecca Parton, aynı zamanda 42 kez Grammy'ye aday gösterildi.

Şu anda 77 yaşında olan sanatçı, "Behind The Seams: My Life In Rhinestones" adlı yeni kitabında yazdıklarıyla gündem oldu. Dünya çapında ünlü şarkıcı, gece makyaj yapmadan yatmadığını anlattı.

"Nedeni deprem"

Parton, bu alışkanlığı 1980'lerden bu yana edindiğini belirtti. Bu alışkanlığın temel nedeni ise o dönemde Los Angeles'a taşınması. Dolly Parton kitabında bu konuya şu şekilde değindi: "1980'lerde Los Angeles'a taşındıktan sonra yüzümde makyajla yatmaya başladım. Bunun nedenlerinden biri de orada yaşanan depremlerdi."

Parton, kitabında yazdığına göre acil bir durum olduğunda kameralar karşısına makyajsız çıkamayacağına karar verip böyle bir alışkanlık geliştirmiş.

Gece makyajlı uyumasının nedeni her koşulda kamera karşısına çıkmaya hazır olmak. Dolly Parton, her ne kadar gece makyajla uyuyor olsa da sabah kalktığında ilk iş yüzünü iyice temizlemek ve bakım yapmak.

Ünlü şarkıcı, Dolly Parton belirttiğine göre bu alışkanlığını kocası Carl Thomas Dean ile birlikte yaşadığı Tennesse'de de sürdürüyor. Amacı da 1966 yılından bu yana evli olduğu kocasına kötü görünmemek.

Bu durumu da şöyle anlattı: "Yatağa bir cadı gibi görünerek gitmek istemiyorum."