Aşk çeşmesine atılan paralar nereye gidiyor? Aşk çeşmesine atılan paralar nereye gidiyor?

ŞEF REŞAT AYDIN'IN HABERİ

Tokat’ın yöresel lezzetlerini tatmak isteyen İstanbullular ile şehirdeki Tokatlılar tanıtım günlerinde buluşacaklar.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi etkinlik alanında 19 Ekim Perşembe günü açılan Tokat Günleri 22 Ekim Pazar günü sona erecek. Tokat Dernekler Konfederasyonu öncülüğünde Tokat’a ait birçok sivil toplum kuruluşunun ortaklaşa düzenlediği Tokat Günleri binlerce kişiyi ağırlayacak.

Etkinliğe Tokat’ın tüm ilçelerinin belediyeleri de katılacak ve tanıtım faaliyetlerinde bulunacak. 19 Ekim 2023 Perşembe gününden 22 Ekim Pazar gününe kadar sürecek etkinlikler ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Etkinlikte Tokat’a has kültür sanat faaliyetleriyle ilgili gösteriler, Türkiye’nin önde gelen şefleri ve gastronomi akademisyenlerinin ve Osmanlı Türk Mutfağı araştırmacılarının katılacağı tarihi Türk mutfağı yemek yarışması gerçekleştirilecek.

Tarihi Türk mutfağı workshopları ile Türk mutfak tarihi ve dünden bu güne tarihi Türk mutfağının tarihi ve evrimi sempozyumu düzenlenirken yarışmalar, sergiler ve yöresel sanatçıların konserleri ücretsiz olarak izlenilebilecek.

İsrail basını diplomatların geri çekilme kararını Türkiye’den öğrendi! İsrail basını diplomatların geri çekilme kararını Türkiye’den öğrendi!

Kaynak: (HABER MERKEZİ)