Gazze-İsrail sınırında gerçekleştirilen bir festivalde, Filistinli paraşütçülerin ilk iniş anları kameralara yansıdı.

Hamas'ın silahlı kanadı cumartesi sabahı, mayıs ayındaki çatışmaların ardından varılan ateşkese son vererek, İsrail'e karşı yüzlerce roket fırlattı. Saldırı sonucunda çok sayıda silahlı Hamas militanının da İsrail'e girdiği belirtildi. Bunun üzerine İsrail ordusu "savaş hali" ilan etti.

Hamas militanları, Gazze-İsrail sınırında düzenlenen bir festivalde, paraşütlerle bölgeye giriş yaptı. Filistinli paraşütçülerin ilk iniş anları böyle kaydedildi.

Hamas tarafından öldürüldüğü iddia edilen Alman Shani Louk'un yaşadığı ortaya çıktı! Hamas tarafından öldürüldüğü iddia edilen Alman Shani Louk'un yaşadığı ortaya çıktı!

Erdoğan ve Putin ‘Başkenti Doğu Kudüs olan Filistin Devleti’nin kurulmasından yana Erdoğan ve Putin ‘Başkenti Doğu Kudüs olan Filistin Devleti’nin kurulmasından yana

Türk boylarının bu fotoğraflarını daha önce hiç görmediniz! Siz hangi Türk boyundansınız ? İşte boyların il il dağılımı Türk boylarının bu fotoğraflarını daha önce hiç görmediniz! Siz hangi Türk boyundansınız ? İşte boyların il il dağılımı

İsrail’e askeri yardım taşıyan ilk ABD uçağı ülkeye geldi! İsrail’e askeri yardım taşıyan ilk ABD uçağı ülkeye geldi!

Editör: Zümrüt Çalış