22 yaşındaki Shani Louk'un annesi Ricarda Louk, kızının hala hayatta olduğunu ve Gazze'de tedavi altında olduğunu belirterek, Alman hükümetinden yardım talep etti.

MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı belli oldu MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı belli oldu

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı başlattığı "Aksa Tufanı" saldırısıyla gündeme gelmişti. Silahlı gruplar, İsrail içindeki yerleşim yerlerine girmiş ve İsrail ordusu da Gazze Şeridi'ne onlarca savaş uçağıyla saldırı başlatmıştı.

Saldırının ilk saatlerinde, Hamas'ın bir müzik festivaline baskın düzenlediği ve birçok kişiyi öldürdüğü iddiaları ortaya atılmıştı. Bu iddialar, Alman asıllı 22 yaşındaki Shani Louk'un kamyon kasasında çekilen görüntüleriyle geniş bir şekilde duyurulmuştu. Shani Louk'un bacağındaki dövme, Hamas tarafından öldürüldüğü ve şehirde teşhir edildiği şeklindeki iddiaları desteklemişti.

Yeni Şafak'tan Hüseyin Berk'in haberine göre uluslararası basında bu olayın gündemde olmasının ardından Louk'un annesi Ricarda Louk'tan şaşırtıcı bir açıklama geldi. Alman Bild gazetesine konuşan anne Louk, kızının hala hayatta olduğunu, ancak ciddi bir kafa travması geçirdiğini ve sağlık durumunun kritik olduğunu vurguladı. Louk, "Shani'nin şu anda hayatta olduğuna, ancak ciddi bir kafa travması geçirdiğine ve durumunun kritik olduğuna dair kanıtlarımız var. Her dakika kritik." ifadelerini kullandı.

Alman hükümetinden yardım talep eden Ricarda Louk, kızı Shani için acil müdahalenin yapılmasını istedi.

Erdoğan ve Putin ‘Başkenti Doğu Kudüs olan Filistin Devleti’nin kurulmasından yana Erdoğan ve Putin ‘Başkenti Doğu Kudüs olan Filistin Devleti’nin kurulmasından yana

İsrail’e askeri yardım taşıyan ilk ABD uçağı ülkeye geldi! İsrail’e askeri yardım taşıyan ilk ABD uçağı ülkeye geldi!

Kaynak: (HABER MERKEZİ)