Dünyanın en güçlü hava kuvvetleri açıklandı! Türkiye o ülkeleri geride bıraktı: İşte dünyanın en güçlü hava kuvvetleri! Dünyanın en güçlü hava kuvvetleri açıklandı! Türkiye o ülkeleri geride bıraktı: İşte dünyanın en güçlü hava kuvvetleri!

Ünlü manken, okul yıllındaki fotoğrafını paylaştı


Sosyal medyada sık sık gündeme gelen Didem Soydan, bu sefer de estetiksiz haliyle takipçilerini şaşırttı. Ünlü manken, Instagram hesabından okul yılındaki fotoğrafını yayınladı.

DİDEM SOYDAN OKUL YILI

Eski sevgilisine aşık olduğunu söylemişti


Didem Soydan, geçtiğimiz haftalarda Melis İşiten’in Youtube kanalına konuk olmuş ve eski bir sevgilisine hâlâ aşık olduğunu itiraf etmişti.

Bu açıklama sonrası sosyal medya kullanıcıları, Soydan’ın bahsettiği kişinin Can Bonomo olduğunu iddia etmişti. Ancak güzel model, bu iddiaları yalanlayarak eski sevgilisinin Türkiye ile alakası olmayan biri olduğunu söylemişti.

Sarı elbisesiyle beğeni toplamıştı


Didem Soydan, mankenlik kariyerinin yanı sıra kendine has tarzıyla da çok konuşulan isimlerden biri. Geçtiğimiz günlerde sarı, vücudunu saran elbisesiyle poz veren 39 yaşındaki manken, sosyal medyada beğeni toplamıştı. Takipçileri, Soydan’ın güzelliğine ve sarının yakıştığına dair yorumlar yapmıştı

Kaynak: (HABER MERKEZİ)