Chicago Fire, yarınki maç için şimdiden 61 binin üzerinde bilet sattığını duyurdu. Ancak Messi’nin oynamaması halinde tribünlerin boş kalmasından endişe eden kulüp yönetimi, stada gelen her seyirciye 50 dolar geri ödeme yapma kararı aldı. Ayrıca gelecek sezonun kombine bilet fiyatında da 250 dolar indirim yapılacak. Bu teşvikler, Messi’nin maçta forma giymesi halinde de geçerli olacak.

Galatasaray’da derbilerin tecrübeli ismi Fernando Muslera Galatasaray’da derbilerin tecrübeli ismi Fernando Muslera

MESSİ’NİN DURUMU BELİRSİZ

Inter Miami’de sakatlığı nedeniyle son 3 maçtır forma giyemeyen Messi’nin yarınki maçta oynayıp oynayamayacağı henüz netlik kazanmadı. Chicago Fire Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Farklı faktörler nedeniyle bir oyuncunun maçta oynamasını asla garanti edemeyiz ve bu durumun onu izlemek için tribünlere gelen taraftarımızda büyük hayal kırıklığına yol açacağının farkındayız. Yarın, ilk kez Chicago Fire maçı izlemeye gelecek birçok seyirci olduğunu fark ettik. Onları hoş karşılamak adına, böyle bir fırsat sunmaya karar verdik.” denildi.

MESSİ, INTER MİAMİ’DE PARLIYOR

Bu sezon ABD’ye transfer olan 36 yaşındaki Messi, Inter Miami formasıyla 12 maçta 11 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Messi’nin takımı ise ligde 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 34 puanla beşinci sırada yer alıyor.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)